До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Раян Ґослінґ і Єва Мендес вперше за роки з'явилися разом на Олімпійських іграх у Парижі

Хіба можна придумати кращу нагоду для першої спільної публічної появи Раяна Ґослінґа та Єви Мендес за останні роки, ніж Олімпійські ігри 2024 року в Парижі.

Раян Ґослінґ і Єва Мендес на Олімпійських іграх у Парижі, 4 серпня 2024
Раян Ґослінґ і Єва Мендес на Олімпійських іграх у Парижі, 4 серпня 2024

Реклама

4 серпня голлівудську пару помітили серед глядачів на двох спортивних змаганнях. Спершу вони відвідали індивідуальне гран-прі з вільної програми з кінного спорту в замку Версаль. Раян Ґослінґ був одягнений неформально: червона картата сорочка, біла бейсболка з олімпійською символікою та окуляри. Мендес доповнила свою чорну сукню та білі сонцезахисні окуляри солом'яним капелюхом.

Раян Ґослінґ з дочкою на Олімпійських іграх у Парижі, 4 серпня 2024
Раян Ґослінґ з дочкою на Олімпійських іграх у Парижі, 4 серпня 2024

Пара також відвідала фінал з багатоборства у жіночій спортивній гімнастиці на стадіоні "Берсі Арена". Ґослінґ обіймав Мендес за плече, спостерігаючи за захопливим змаганням, яке завершилося бронзовою медаллю для американської гімнастки Суніси Лі.

Раян Ґослінґ і Єва Мендес почали зустрічатися після знімань у фільмі "Місто злодіїв" у 2011 році. Вони мають двох дочок: Есмеральду Амаду, 9 років, і Амаду Лі, 8 років. Хоча їхні дочки, ймовірно, відвідували змагання з гімнастики разом з Ґослінґом і Мендес, їхні обличчя були розмиті на фотографіях, опублікованих Getty Images.

Приватність є головним пріоритетом для Ґослінґа і Мендес, які тримали свій шлюбний статус у секреті до листопада 2021 року, коли Мендес випадково використала слово "чоловік" під час інтерв'ю. Досі невідомо, коли відбулося весілля, хоча у Мендес є татуювання de Gosling на зап'ясті вже багато років.

Ще у 2020 році Мендес пояснила своїм фанатам, що не публікує особисті фотографії свого партнера чи дітей в інстаграмі. "Що стосується Раяна, я буду публікувати лише флешбеки того, що вже є "там" (наприклад, фотографії з фільмів, які ми знімали, або щось подібне), — сказала вона в коментарі в інстаграмі. — Мій чоловік і діти — моє приватне життя. Це важливо для мене, тому дякую за розуміння".

Хоча Мендес відверто говорила про те, що відійшла від акторської кар'єри, аби виховувати своїх дочок, Ґослінґ нещодавно розповів, як батьківство вплинуло на його власну кар'єру. У травні актор розповів журналу WSJ, що перестав брати на себе ролі, які могли б зображувати його в "темному амплуа", додавши: "Рішення, які я ухвалюю, я приймаю разом з Євою, і ми приймаємо їх насамперед з думками про на нашу сім'ю".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.