До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Освіта – це пріоритет: додаткові безплатні курси для дітей

Освіта наших дітей – це пріоритет №1, після їхньої безпеки. Міністерство Освіти України активно долучається до того, щоб освіта школярів була не лише базовою, а й усебічною, та повідомляє про розклад занять до 24 квітня 2022 року.

Українка Зоя Литвин, засновниця Освіторії та співзасновниця Новопечерської школи, виступила з промовою на TED Talks. Моя головна ідея "worth spreading" — російський агресор думав, що занапастив наше майбутнє. Але це не так, доки наші діти й далі навчаються, а вчителі не припиняють навчати. Нині в кожного українця свій фронт — у наших солдатів, лікарів, волонтерів, матерів і навіть у дітей та вчителів. Навчаючись, наші діти та освітяни ведуть свою важливу битву за майбутнє країни. І це майбутнє не відібрати нікому — навіть "другій найбільшій армії світу".

Реклама

В України велике майбутнє, і весь світ про нього почує! З найважливіших світових майданчиків і сцен, зі шпальт топових медіа та по приїзді в нашу нововідбудовану прекрасну, прекрасну країну. А поки — ми на своїх фронтах робитимемо все, щоб наблизити це майбутнє. Крізь великий біль, який зараз носить у собі кожен з нас, просвічує ще більша віра в нашу перемогу.

Зараз, коли діти навчаються дистанційно, дехто — за кордоном, — вкрай важливо, щоб вони не загубили цікавості та інтересу до знань. Отже, онлайн-ресурси зробили доступ для занять відкритим для всіх дітей — у зручний і безпечний час. "Долучитися може кожен, незалежно від того, чи навчається дитина в закладі позашкільної освіти", – кажуть у Міносвіти.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.