До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Г'ю Джекман підтримав дітей з України

Австралійський актор Г'ю Джекман опублікував на своїй сторінці в Інстаграм відео, в якому він спілкується з волонтеркою ЮНІСЕФ, а потім з 7-річним хлопчиком Костею, який був змушений залишити свій дім в Одесі через війну, яку росія розв'язала на території України.

"Щоразу наші серця завмирають, коли діти вимушені покидати свій дім через війну в Україні. Моє серце розривається за них всіх. Але спілкування з Юлією в центрі UNICEF ​​Blue Dot вселило в мене надію. Я такий вдячний їй за роботу і за все, що робиться для захисту дітей, які постраждали від війни в Україні та в усьому світі", – написав Г'ю Джекман під відео в Інстаграм.

Реклама

Під час спілкування з волонтеркою ЮНІСЕФ актора познайомили з 7-річним Костею з Одеси. Хлопчик виявився прихильником австралійської кінозірки. В центрі Blue Dot Костя намалював Росомаху – одного з найвідоміших персонажів фільмів "Люди Ікс", якого зіграв Г'ю Джекмана. Цей малюнок актор також опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Передайте привіт моєму новому (дуже сміливому) другу Кості. Йому 7 років, – підписав малюнок маленького українця актор. – Лише кілька годин тому він потрапив до центру UNICEF ​​Blue Dot у Румунії після того, як покинув свій дім в Україні. Він намалював цього Росомаху. Дуже схожий, вам не здається?".

Нагадуємо, раніше Джекман опублікував на своїй сторінці в Instagram відеозвернення Володимира Зеленського, в якому президент України розповідає про злочини російської армії.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.