До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцоги Кембридзькі стали принцом і принцесою Вельськими

Після смерті королеви Єлизавети II та сходження принца Чарльза на королівський престол, Вільям і Кейт офіційно успадкували титули принца і принцеси Вельських, які раніше мали король Чарльз III й покійна принцеса Діана.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, 2022Кейт Міддлтон і принц Вільям, 2022

"Як мій спадкоємець, Вільям тепер приймає шотландські титули, які так багато означали для мене, — сказав король у своїй першій публічній промові як суверен. — З Кетрін поруч із ним, наші нові принц і принцеса Вельські, я певний, продовжуватимуть надихати та вести наші національні справи".

Реклама
Принцеса Діана й принц Чарльз, 1980Принцеса Діана й принц Чарльз, 1980

Принц і принцеса Вельські, прийняли ті самі титули, що й король Чарльз III і його колишня дружина Діана. Невдовзі після того, як вони отримали нові титули, представник палацу сказав, що Кейт і Вільям планують "зосередитися на поглибленні довіри та поваги народу Вельсу".

Зі слів представника палацу, принц і принцеса підходитимуть до своїх ролей "скромно, як вони підходили до своєї роботи раніше". Кейт "цінує історію, пов’язану з цією роллю, але, зрозуміло, захоче дивитися в майбутнє, будуючи свій власний шлях".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.