До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джонні Депп виграв суд проти колишньої дружини Ембер Герд

У США суд присяжних у середу, 1 червня, виніс вердикт у справі Джонні Деппа проти Ембер Герд. Колишню дружину Деппа визнали винною в наклепі на актора у справі про захист його честі та гідності.

Джонні ДеппДжонні Депп

Колегія із семи присяжних обговорювала вердикт близько 12 годин упродовж трьох днів. Згідно з рішенням присяжних, Герд визнали винною в тому, що поширювала неправдиву інформацію про насилля з боку Деппа, і цим зашкодила кар’єрі та репутації актора. Суд зобов’язав актрису виплатити Джонні Деппу компенсацію в розмірі десяти мільйонів доларів, а також штраф у розмірі п’яти мільйонів доларів.

Реклама

Присяжні дійшли висновку, що Ембер Герд "діяла зі злим наміром" і звела наклеп на колишнього чоловіка, а її твердження про шлюб з Деппом у статті Washington Post від 2018 року були неправдивими. Актор заявив, що ця публікація коштувала йому ролей. Він вимагав з ексдружини компенсацію в розмірі 50 мільйонів доларів. У відповідь вона подала позов про стягнення з Деппа ста мільйонів доларів, звинувативши адвоката актора в наклепі.

Ембер Герд покидає суд після винесення вироку 1 червня 2022 рокуЕмбер Герд покидає суд після винесення вироку 1 червня 2022 року

Зі свого боку присяжні присудили Герд компенсацію в розмірі 2 мільйонів доларів — суд вирішив, що актор теж обмовив колишню дружину, однак через свого адвоката й лише по одному з трьох пунктів. Депп не був присутній під час оголошення вироку. Ембер Герд заявила, що не згодна з рішенням суду.

Розгляд справи за позовом Джонні Деппа розпочався в суді американського штату Вірджинія 11 квітня. Депп подав позов про наклеп через матеріал у Washington Post, який вийшов друком наприкінці 2018 року. У позові актор заявляв: Герд зганьбила його, написавши в статті для Washington Post, що зазнала домашнього насилля. Докладніше про судову справу експодружжя читайте в матеріалі за посиланням.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.