До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мемуари принца Гаррі вийдуть українською вже навесні

Мемуари принца Гаррі, які вийшли 10 січня, потрапили на перші шпальта світових видань ще задовго до релізу. Хороші новини: вже у березні зізнання принца можна буде прочитати українською – книжка вийде у видавництві Laboratoria, яке вже відкрило передзамовлення на майбутній бестселер. Нагадаємо, мемуари принца Гаррі отримали доволі недвозначну назву Spare ("Запасний").

Продажі довгоочікуваних мемуарів стартували 10 січня
Продажі довгоочікуваних мемуарів стартували 10 січня

Реклама

Увага, прикута до мемуарів одного з найвідоміших членів королівської родини, який разом зі своєю дружиною герцогинею Сассекською та двома дітьми вже декілька років мешкає в США, пояснюється ступенем відвертості книжки.

У дуже прямій та щирій манері Гаррі розповідає не тільки факти, що можуть сподобатися жовтій пресі – зокрема, про свій перший сексуальний досвід, який стався зі старшою жінкою... в полі, або про експерименти з наркотиками та гучні вечірки. Пише принц і про насправді серйозні та навіть болісні речі: непрості стосунки з братом, якого він називає "заклятим ворогом", і ще більш складні – з батьком, королем Чарльзом, який, власне, і дав назву цій книзі, адже після народження Гаррі він сказав принцесі Діани: "Чудово! Тепер ти дала мені спадкоємця та "запасного" (англ. spare) – моя робота виконана".

А ось як описує мемуари видавництво PenguinRandomHouse, яке видало книжку у Великобританії. "Spare відразу повертає читачів до одного з найбільш трагічних образів двадцятого століття: двоє молодих хлопців, два принци, йдуть за труною своєї матері, а світ дивиться на це зі смутком — і жахом. Коли Діану, принцесу Вельську, поховали, мільйони людей замислювалися над питанням, що думають і відчувають принци — і як відтепер розвиватимуться їхні життя".

Що ж, прочитати мемуари принца Гаррі та зрозуміти, чому вони спричинили таке занепокоєння в королівській родині, зможемо вже навесні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.