До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dior випускає книгу, присвячену Рафу Сімонсу

Французький модний Дім Dior випускає книгу, присвячену дизайнеру Рафу Сімонсу.

Раф Сімонс. Photo: Willy Vanderperre
Раф Сімонс. Photo: Willy Vanderperre

Реклама

Dior оголосив про вихід видання, присвяченого роботі Рафа Сімонса. Книгу опублікує видавництво Assouline. Цей том — шостий у серії публікацій про кожного з художніх керівників бренду — розкриває творче бачення бельгійського дизайнера, розповідаючи про спадщину Дому та її переосмислення Сімонсом.

На сторінках книги Dior висвітлює спільні пристрасті Рафа Сімонса та Крістіана Діора — архітектуру, мистецтво та сади — через "портрети в сукнях" фотографа Лазіза Хамані та тексти модного журналіста Тіма Бленкса. Ця книга стане абсолютним об'єктом бажання для тих, хто хоче дізнатися про різноманітні грані стилю та роботи Рафа Сімонса в його роки в Dior.

2011 року Раф Сімонс став креативним директором Dior, цю посаду він обійняв після Джона Гальяно. Саме робота в паризькому Домі зробила Сімонса одним з найбільш популярних дизайнерів нашого часу. Його епоха у Dior виявилася відносно короткою, але дуже плідною. Бельгійський дизайнер задав новий настрій бренду. Свою першу кутюрну колекцію він створив за вісім тижнів, хоча зазвичай на таку роботу потрібно пів року. Під керівництвом Сімонса Dior почав тісно співпрацювати зі світом мистецтва. Саме з ним уперше амбасадором Дому стала темношкіра жінка — співачка Ріанна. Ці та безліч інших досягнень не залишилися поза увагою, але головним ключем до успіху все ж виявився яскравий талант дизайнера: його колекції допомогли підняти продажі аж на 34 %.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.