До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 років присутності: вийшла антологія сучасного українського мистецтва

В Україні вийшла книжка, що має бути в колекції кожного поціновувача сучасного мистецтва — вона дістала назву "30 років присутності" і присвячена історії українського мистецтва. Понад 200 сторінок ювілейного тритомного видання розповідають про найважливіших українських митців.

Всі митці, про яких ідеться в книжці, репрезентують кілька поколінь художників і художниць. Це не рейтингове видання, тож містить інформацію як про метрів українського мистецтва, з-поміж яких Тіберій Сільваші та Олександр Сухоліт, так і молодих художників — наприклад, Марію Куліковську та графіті-артиста Apl315. Книжка стала продовженням серії "Сучасні українські художники" (теперішньому виданню передували "20" і "25 років присутності").

Реклама

Книжка вийшла у видавництві Art Huss за ініціативи платформи Abramovych.Art і куратора Ігоря Абрамовича. За словами Ігоря Абрамовича, робота над книжкою мала на меті якомога змістовніше розповісти аудиторії про покоління творців, ровесників нашої держави.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.