До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жизель Бюндхен розповіла, як вона знялася у фільмі "Диявол носить Prada"

Жизель Бюндхен відома завдяки своїй модельній кар’єрі — вона постійно з’являлася на подіумах модних брендів, у рекламних кампаніях, на обкладинках модних видань, була "янголом" Victoria's Secret та стала найвисокооплачуванішою моделлю у світі. Однак хто може забути її, хоч і невелику, але видатну роль у кіно?

Жизель Бюндхен у фільмі Жизель Бюндхен у фільмі "Диявол носить Prada"

Жизель Бюндхен розповіла Vogue, що її камео у фільмі "Диявол носить Prada", де вона грає бездоганно доглянуту працівницю з модного глянцю Серену, могло б і не відбутися. "Я летіла з Лос-Анджелеса, і до мене в аеропорту підійшла жінка, яка працювала над сценарієм до цього фільму [Алін Брош Маккенна]. Вона сказала, що працює над фільмом про моду та світ глянцю і шукає моделей, які могли б зіграти роль у стрічці, – розповідає Бюндхен в епізоді шоу Vogue Life In Looks. — Я сказала, що мені не цікаво грати модель, оскільки я роблю це щодня".

Реклама
Емілі Блант і Жизель Бюндхен у фільмі Емілі Блант і Жизель Бюндхен у фільмі "Диявол носить Prada"

Алін Брош Маккенна зауважила, що для того, щоб зняти Бюндхен у "Диявол носить Prada", їй треба створити окрему роль. Так і з’явилася Серена. "Я не актриса. Я ніколи не вчилася акторської майстерності, – сказала Бюндхен. — Зі мною в кадрі була Меріл Стріп, яка, на мою думку, є найкращою акторкою всіх часів. Також були Емілі Блант і Енн Гетевей; всі вони — неймовірні... На знімальному майданчику я постійно думала про те, як не зіпсувати сцену".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.