До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про п’ятий сезон серіалу "Оповідь служниці"

Hulu представили тизер та драматичний "кривавий" постер п’ ятого сезону "Оповіді служниці", що стартує вже 14 вересня.

"Деякі гріхи неможливо змити" — так звучить слоган нового сезону популярного серіалу, що вийшов у 2017 й дістав вісім нагород "Еммі" та "Золотий глобус". Цю думку яскраво передає постер сезону: на ньому зображено руки, занурені в криваво-червону воду, хоча самі руки на вигляд чисті. Але ми знаємо, що в Гілеаді складно не забруднити своїх рук, тож, імовірно, постер свідчить про те, що дехто з героїв намагається змити зі своїх рук кров...

Реклама

Hulu також опублікували синопсис сезону (у ньому є спойлери для тих, хто не дивився 4 сезон). "Джун стикається з наслідками за вбивство командира Вотерфорда й намагається змінити свою особу та ціль", – ідеться в ньому. "Вдова Серена прагне підвищити свій авторитет у Торонто, оскільки вплив Гілеаду проникає в Канаду. Командор Лоуренс працює з тіткою Лідією, коли намагається реформувати Гілеад і дістатися влади. Джун, Люк і Мойра борються з Гілеадом на відстані, продовжуючи свою місію, щоб врятувати Ханну й возз’єднатися з нею".

Судячи з тизеру, новий сезон буде дуже войовничим за настроєм. У тизері Джун каже: "Я хочу, щоб вона знала, що це була я". Вона має на увазі Серену, чоловіка якої, Фреда, вбила наприкінці четвертого сезону. Що ж, Джун готова прийняти відповідальність за скоєне – адже ні про що не шкодує. Вона дивиться в камеру сміливим пронизливим поглядом, і нам стає зрозуміло: Джун готова до війни.

Нагадаємо, "Оповідь служниці" – екранізація однойменного бестселера Маргарет Етвуд 1985 року. Події роману відбуваються в майбутньому в тоталітарній республіці Гілеад. Після приходу до влади радикальних християн суспільство тут стало кастовим, а фертильні жінки перетворилися на служниць, які виношують дітей для впливових командорів та їхніх безплідних дружин. На телевізійний екран роман "Етвуд" переніс інтернет-канал Hulu у 2017 з талановитою Елізабет Мосс у головній ролі.

Актриса Елізабет Мосс не тільки зіграла головну роль відважної Джун, а й стала продюсеркою серіалу, а також зняла три епізоди п’ятого сезону. В інтерв’ю актриса зізналася, що робота над "Оповіддю служниці" у кріслі режисерки для неї – справжній виклик та честь.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.