До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фільмів і серіалів Netflix, які варто подивитися в серпні

Серпень на Netflix – це місяць пригодницьких бойовиків і містичних серіалів. На нас чекає пригодницький екшн "Uncharted: Незвідане", довгоочікуваний фільм "Пісочна людина" та данський містичний трилер.

"Uncharted: Незвідане"
"Пісочна людина"

Нарешті на екрани виходить один з найочікуваніших серіалів цього року, робота над яким тривала майже 30 років. "Пісочна людина" — екранізація серії однойменних коміксів кінця 1980-х, сценарій до якої створив майстер фентезі-жанру Ніл Гейман. Головний герой серіалу — Морфей, Король Снів, якого грає ефектний Том Старрідж. Багато років тому таємний окультист полонить Морфея. Через 70 років йому вдається втекти. За його відсутності світ дуже змінився. Наразі Морфей має відродити своє царство та зрозуміти: як він змінився сам і як жити в новому світі.

Реклама
Uncharted: Незвідане

Том Голанд, Антоніо Бандерас, Марк Волберг – цей бойовик може похвалитися яскравим акторським складом. Том Голанд, зірка "Людини-павука", грає безстрашного шукача скарбів та пригод Натана Дрейка, нащадка справжнього пірата. Через 400 років після смерті свого знаменитого пращура, пірата Френсіа Дрейка, до рук молодого Натана потрапляє артефакт, який зможе привести його до таємничого острова, де можна знайти бажані скарби. Стрічка ґрунтується на сюжеті однойменної популярної відеогри й точно сподобається поціновувачам екшнів та пригодницьких бойовиків.

Echoes

"Близнючки Лєні та Джина таємно мінялися місцями із самого дитинства, та коли одна із сестер зникає, їхні життя починають руйнуватися". Це заплутаний сюжет австралійського мінісеріалу, що розповідає про близнюків, які дуже любили таємниці, але це зіграло проти них. Виконавиця головної ролі – американська акторка Мішель Монаган, зірка стрічки "Місія нездійсненна 3".

"Дівчина у дзеркалі"

Втративши пам’ять у дивній аварії, яка вбила більшість її однокласників, Алма намагається розгадати, що сталося того дня — і відновити свою особистість". "Дівчина у дзеркалі" — іспанський горор, що обов’язково сподобається поціновувачам жанру. Режисер серіалу — Серхіо Р. Санчес, який зняв популярний іспанський серіал "Осередок тіней".

"Кохання для дорослих"

"Кохання для дорослих" – перший фільм Netflix данською мовою. Головні ролі в ньому грають справжні зірки данського кіно: Дар Салім ("Чорний краб", "Борген", "Гра престолів") і Соня Ріктер ("Відкриті серця", "Міст", "Відділ Q: Хранитель втрачених справ"), а зняла трилер відома режисерка Барбара Ротенборг ("Білий пісок", "Один-два-три!"). "Кохання для дорослих" – це трилер, сповнений перипетій, де ніщо не є тим, чим здається. Виявляється, Крістіан (Дар Салім) і Леонора (Соня Ріхтер) мають усе. Вони живуть ідеальним життям зі своїм сином, якого щойно визнали здоровим після тривалої важкої хвороби. Їхнє майбутнє уявляється просто чудовим, але на вечірці Леонора бачить свого чоловіка з молодшою ​​жінкою. Вона розуміє, що Крістіан може залишити її. Як він міг? Леонора відразу ж вирішує: вона відмовляється бути покиненою жінкою – будь-якими способами...

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.