До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: кадри з п’ятого сезону "Оповідь служниці"

Смілива Фредова повертається на екрани: Hulu представили перші кадри п’ятого сезону серіалу "Оповідь служниці". Нові кадри інтригують: ми бачимо Серену Вотерфорд (Івонн Страховскі) в дуже зловісному образі: вбрана в жалобний одяг, вона дивиться вниз у камеру. Друге зображення — кадр, до якого глядачі вже звикли: Елізабет Мосс уважно дивиться на камеру. П’ятий сезон вийде на екрани 14 вересня.

Hulu також опублікували синопсис сезону (у ньому є спойлери для тих, хто не дивився 4 сезон). "Джун стикається з наслідками за вбивство командира Вотерфорда й намагається змінити свою особу та ціль", – йдеться у ньому. "Вдова Серена намагається підвищити свій авторитет у Торонто, оскільки вплив Гілеада проникає в Канаду. Командор Лоуренс працює з тіткою Лідією, коли він намагається реформувати Гілеад і піднятися до влади. Джун, Люк і Мойра борються з Гілеадом на відстані, продовжуючи свою місію, щоб врятувати Ханну й возз’єднатися з нею".

Реклама

Нагадаємо, "Оповідь служниці" – екранізація однойменного бестселера Маргарет Етвуд 1985 року. Події роману відбуваються в майбутньому в тоталітарній республіці Гілеад. Після приходу до влади радикальних християн суспільство тут стало кастовим, а фертильні жінки перетворилися на служниць, які виношують дітей для впливових командорів та їхніх безплідних дружин. На телевізійний екран роман "Етвуд" переніс інтернет-канал Hulu у 2017 з талановитою Елізабет Мосс у головній ролі. Перший сезон здобув вісім нагород "Еммі", також серіал дістав "Золотий Глобус" у категорії "Найкраща драма на телебаченні".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.