До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Що дивитися на Netflix у серпні 2024

Серед найочікуваніших новинок серпня новий сезон "Емілі в Парижі", екранізація бестселера Голі Джексон "Гарних дівчаток не вбивають" і Марк Волберг та Голлі Беррі в бойовику "Спілка".

"Гарних дівчаток не вбивають"

Реклама

Шестисерійний серіал розповідає про 17-річну Піп, яка розслідує вбивство старшокласника, вбитого п'ять років тому. Дія серіалу розгортається через п'ять років після того, як місто Літтл Кілтон потрясло вбивство та самогубство. Популярна старшокласниця Енді Белл була вбита її хлопцем Сал Сінгхом, який потім покінчив із собою. Принаймні, так вважають усі, зокрема поліція. Справу закрито. Але Піп Фітц-Амобі (Майерс), яка тепер сама старшокласниця, бачить, як жахливе вбивство все ще впливає на її рідне місто, і вона думає, що в історії приховано щось інше. Піп починає власне розслідування та налаштована докопатися до суті цієї таємниці. Але якщо Сел цього не зробив, це означає, що вбивця все ще існує — і сама Піп тепер може бути в небезпеці.

Cеріал засновано на однойменному романі Голлі Джексон 2019 року, який став бестселером New York Times і розійшовся мільйонами примірників у всьому світі.

1 серпня

"Доньки"

Один з найгучніших документальних фільмів року режисерів Наталі Рей та Анджели Паттон розповідає драматичну історію про взаємини ув'язнених чоловіків та їхніх дочок. Чотири молоді дівчата готуються до особливого танцю татусевих доньок зі своїми батьками, які перебувають у в’язниці, у межах унікальної програми підтримки батьківства у в’язниці у Вашингтоні, округ Колумбія. Прем'єра фільму відбулася на кінофестивалі Sundance 2024, де він отримав приз глядацьких симпатій.

14 липня

"Емілі в Парижі"

Найочікуваніший серіал серпня — четвертий сезон "Емілі в Парижі". Він розпочнеться після "драматичних подій помилкового весілля Камілли та Габріеля", як повідомляє синопсис. "Емілі переживає: вона відчуває сильний потяг до двох чоловіків, але тепер Габрієль чекає дитину від своєї колишньої, і найгірші побоювання Алфі щодо неї та Габрієля підтвердилися. Тим часом на роботі теж не все спокійно: Сільві змушена зіткнутися з важкою дилемою зі свого минулого заради свого шлюбу, а команда Agence Grateau починає кадрові перебудови".

Перша частина "Емілі в Парижі" вийде 15 серпня, а друга — 12 вересня. Кожна буде складатися з п’яти епізодів.

15 серпня

"Спілка"

Майк (Марк Волберг) живе простим життям будівельника у своєму рідному Нью-Джерсі. Але раптово його давно втрачена шкільна кохана Роксанна (Голлі Беррі) з’являється на порозі, і зовсім не з романтичними намірами. Знаючи, що він ідеально годиться для цієї роботи, Роксанна залучає Майка до небезпечної розвідувальної місії в Європі, яка занурює їх разом у світ шпигунів і швидкісних автомобільних погонь. Звісно, не без хімії між ними самими.

16 серпня

"Дівчата з Ніцци"

Безстрашна Лео, яка сама себе проголошує "найкращим поліцейським на Рив’єрі", дізнається, що її колегу та брата Лудо вбили в Гамбурзі. Хоча вона хоче дізнатися правду, її начальник змушує її дозволити це зробити німецькому суперкопу. Згодом жінка вона виявляє, що німецький суперкоп — це насправді приваблива та професійна поліцейська Мелані. Змушені об’єднатися, ці дві жінки з однаково вибуховими характерами навіть не підозрюють, що над Ніццою постала неминуча загроза і що вони пов’язані між собою більше, ніж вони собі уявляють.

21 серпня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.