До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у листопаді 2023

Український серіал про перші дні повномасштабного вторгнення, новий та фінальний сезон "Корони" і Майкл Фассбендер у ролі вбивці в новій стрічці Девіда Фінчера — на нас чекає цікавий листопад.

"Перші дні"

Реклама

На Netflix відбудеться світова прем'єра українського серіалу "Перші дні" — це шість новел, які розповідають про перші дні повномасштабної війни різних українців: відомого артиста, робітника зоопарку, маленького хлопчика, безхатька тощо. Кожну з новел зняв окремий режисер чи режисерка: Катя Царик, Павло Остріков, Артем Літвіненко, Валентин Шпаков, Олексій Єсаков і Тала Пристаєцька.

Продюсерка проєкту Анна Єлісєєва каже, що цей серіал про віру, любов та доброту.

1 листопада

"Замкнена"

Атмосферний французький психологічний трилер розповідає історію щойно одруженої Ліни, яка вступає у боротьбу з власною свекрухою — і це призводить до неочікуваних наслідків. Роль свекрухи у "Замкненій" грає Фамке Янссен, чи не найвідоміша нідерландська акторка.

1 листопада

"Вбивця"

У новому фільмі Девіда Фінчера Майкл Фассбендер грає вбивцю, який прагне виконати свою місію, не дозволяючи емоціям затьмарити розум. Проте події складуться таким чином, що він сам буде змушений тікати від вбивць. Фільм засновано на однойменній французькій серії графічних романів 1998 року. Також серед акторів — Тільда Свінтон.

10 листопада

"Корона"

"Корона — це символ сталості. Це те, ким ти є насправді, а не те, що ти робиш".

З таким урочистим гаслом виходить шостий, та фінальний, сезон "Корони". Він вийде у двох частинах — 16 листопада та 14 грудня. У центрі нового сезону — події кінця 1990-х — початку 2000-х років, зокрема трагічна загибель принцеси Діани у серпні 1997 року, прем'єрство Тоні Блера, знайомство та шлюб принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

16 листопада

"Гра в кальмара. Виклик"

"Гра в кальмара", найпопулярніший серіал Netflix, який тільки за перший місяць подивилося приблизно 140 мільйонів людей, повертається у вигляді реаліті-шоу. Учасники віком від 21 року візьмуть участь у серії змагань, натхнених оригінальним серіалом. На кону — винагорода у 4,56 мільйона доларів, проте добрі новини в тому, що під час знімань ніхто не постраждає, повідомляє стримінгова платформа.

22 листопада

"Сімейний перемикач"

У новій комедії Netflix чотири члени сім’ї Вокерів опиняються в класично незручній ситуації обміну тілами завдяки невдалому візиту до астролога. Щоб повернутися в свої тіла, батькам і дітям доведеться навчитися по-справжньому спілкуватися і розуміти одне одного. Непросте завдання, особливо в напружений день, повний співбесід у коледжі, футбольних випробувань та інших подій, що змінюють життя. В ролі матері цього незвичного сімейства — Дженніфер Гарнер.

30 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.