До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимось український трейлер фільму "Русалонька"

Вже в травні в український прокат виходить один із найобговорюваніших фільмів цього року — римейк культового мультфільму "Русалонька". У знайомій кожному історії про Аріель головну роль грає 22-річна r'n'b-зірка Голлі Бейлі, яка 12 березня з'явилася на сцені церемонії "Оскар" та разом із Джессікою Честейн вручала нагороду в категорії "Найкраща актриса". Пропонуємо подивитися перший український трейлер стрічки.

Реклама

Історія Русалоньки знайома мільйонам глядачів з дитинства. Наймолодша і найзухваліша з доньок короля Тритона, Аріель прагне дізнатися більше про світ над водою. Під час однієї з подорожей на поверхню вона закохується у принца Еріка. Хоча русалкам заборонено спілкуватись із людьми, Аріель має йти за покликом серця. Тож вона укладає угоду зі злою морською відьмою Урсулою, котра дає Аріель шанс з’ясувати, яке воно, життя на землі. Але це ставить під загрозу її власне існування та батькову корону.

Перший тизер "Русалоньки" торік викликав вибухову хвилю реакцій. Він посів перші місця в трендах Reddit і серед популярних відео в розділі "Фільми" YouTube, а також очолив тренди ТікТок. У соцмережах батьки запустили зворушливий флешмоб, викладаючи у стрічку відео реакції їхніх дітей на нову Русалоньку. Хоча варто згадати, що три роки тому, після оголошення кастингу, 19-річна на той момент Голлі Бейлі стикнулася з дискримінацією, адже багато дописувачів соцмереж були невдоволені вибором актриси на головну роль.

Над новою версією фільму працює відомий режисер Роб Маршал, автор мюзиклів "Чикаго" і "Кабаре". Побачимо "Русалоньку" в кінотеатрах вже 26 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.