До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лялька потрапляє у реальний світ: дивимось новий трейлер "Барбі"

Що значить бути Барбі? Це означає бути досконалою істотою у досконалому світі: мати бездоганний вигляд, ідеально поводитися і завжди ходити на підборах. Проте якось Барбі розуміє, що щось змінилось, адже на вечірці, прямо посеред танцю, вона запитує друзів: "Чи ви колись думали про смерть?" Новий трейлер"Барбі", яка виходить в прокат вже цього літа, демонструє: навіть якщо ти ідеальна лялька, все може піти не за планом.

Реклама

У трейлері бачимо, як Барбі вирушає в реальний світ і прагне відкрити "правду про всесвіт", а також радощі — і недоліки — життя з людьми. Персонаж Вілла Феррелла, генеральний директора компанії Mattel, показаний з гумором — зокрема, він вимагає захопити Барбі та Кена, а пару, схоже, заарештовано після того, як Барбі б’є чоловіка, який переслідує її на вулиці. Головні ролі грають блискуча Марґо Роббі та Раян Гослінг.

Сценаристкою і режисеркою фільму виступила Грета Гервіг, яка зняла "Маленьких жінок" і "Леді Берд". Вона написала сценарій разом зі своїм партнером Ноа Баумбахом. У фільмі також знялись Емма Макі, співачки Дуа Ліпа та Америка Феррейра і зірка серіалу "Статеве виховання" Нкуті Гатва.

Cтрічка Грети Гервіг — безумовно, найочікуваніший реліз цього літа, адже за одну ніч новий трейлер набрав понад 6 мільйонів переглядів. "Барбі" виходить у прокаті вже 21 липня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.