До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секс і місто: найкращі вбрання Шарлотти Йорк

Коли йдеться про ікон стилю в серіалі "Секс і місто", першою на думку, зрозуміло, спадає Керрі Бредшоу. Культова героїня Сари Джессіки Паркер — з найбільш ексцентричним і неповторно індивідуальним особистим стилем і найбільшою кількістю екранного часу — була головною амбасадоркою індустрії моди.

Реклама

Так само багато хто надихався вбранням Саманти Джонс, яка майстерно створювала сміливі й чуттєві модні образи. І Міранди, стильної ділової жінки. Але недооціненою іконою стилю шоу лишалась королева повсякденного кокетства — Шарлотта Йорк. Персонажка Крістін Девіс завжди вважалася найбільш скромною, витонченою та консервативною з чотирьох подруг. З цієї причини її підхід до моди ніколи не розглядався належним чином — досі. Завдяки нещодавньому сплеску прихильності до героїні Крістін в соціальних мережах, Шарлотта Йорк та її почуття стилю нарешті офіційно потрапили в центр уваги.

Як і у всіх жінок в серіалі "Секс і місто", гардероб Шарлотти з часом змінювався. Від елегантного мінімалізму 1990-х до підходу "Chanel і перли" — її стиль адаптувався до відповідних епох. Але найчастіше Шарлотта дотримувалася своєї ошатної естетики, бо знала, що вона їй личить — і в цьому полягає сила її підходу до моди. І з огляду на доволі фемінні та жіночні тенденції, що все частіше з’являються в наші дні, здається, що Шарлотта Йорк може ще довго залишатися музою для жінок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.