До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Завжди в думках: новий проєкт фотографині Ані Брудної про Крим

"Ялта, Крим, початок 2010-х, походи в ліс, безкінечні вештання містом та околицями, літнє море, зимове море, вечірки на зйомних хатах, перші самостійні подорожі, улюблена музика, перше кохання", — так описує свій новий проєкт YOU ARE ALWAYS ON MY MIND фотографка Аня Брудна.

Реклама

Мисткиня представляє зін зі спогадами про дорослішання в Криму. В ньому Брудна зібрала кадри зі своїх підліткових архівів та архівів своїх друзів. "Я дуже сумую за Кримом і знаю, як сильно й інші українці сумують за ним. Здається, з початку окупації не було жодного дня, аби я не думала про дім і про те, що в нас забрала росія, — каже мисткиня. — Важко повірити, що минуло вже 10 років. Час невпинно мчить і російська пропаганда не зупиняється, прагнучи аби ми забули себе, забули своє і відпустили. Саме тому нам так важливо берегти наші спогади та продовжувати тримати звʼязок із цією частиною себе".

"Це зін про чудовий період життя, про батьківщину, про особливе місце, де ми були щасливі та неодмінно будемо знову. Дякую моїм друзям Даші, Льоші, Антону та Вові, які поділилися своїми архівами", — говорить Брудна.

<b>YOU ARE ALWAYS ON MY MIND</b>
YOU ARE ALWAYS ON MY MIND

Аня Брудна — українська фотографиня, яка народилася й виросла у кримській Ялті. Попри активну діяльність у сфері модної фотографії, за допомогою своїх особистих та мистецьких проєктів Брудна прагне сприяти боротьбі України за свободу та мирне життя. Наразі Аня мешкає між Парижем та Києвом. Так, презентація YOU ARE ALWAYS ON MY MIND вперше відбулася в Парижі в лютому. У березні зін буде представлено в Києві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.