До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Притулок кохання: благодійний маркет українського колективу "Спілка" в Парижі

У суботу та неділю, 10 та 11 лютого 2024 року, незалежний український колектив "Спілка" має честь запросити вас до свого "Притулку кохання" в Парижі.

За кілька днів до Дня святого Валентина "Спілка" проводить захід, який об’єднує виставку, розпродаж принтів і сувенірний магазин, повністю присвячений любові, інтимності та тілу. 35 молодих фотографів, дизайнерів, ювелірів, видавців і навіть кондитерів з різних куточків України зібралися, щоб поділитися своїм баченням стійкості українців — через доброту та любов. "Попри небезпеку, попри стрес, шукаймо доброти, дбаймо один про одного, про себе зі ще більшою любов’ю та турботою. Давайте підтримувати наші зв’язки, навіть коли нас розділяють тисячі кілометрів. Любов і добро завжди перемагають, і українці — живий тому доказ", — зазначають у "Спілка".

Реклама

Julia Radionova
Julia Radionova

Spilka ("Спілка") — колектив українців, розкиданих між Києвом, Парижем та Нью-Йорком, які проводять добру частину свого життя, промотуючи Україну та українські молоді таланти. До об'єднання входять переважно працівники реклами, диджеї, музиканти, фотографи та артменеджери. Тож і ідея допомогти Україні була очевидною — через мистецтво. "Спершу ми просто намагалися допомогти митцям, які опинилися в скрутній ситуації в України. Але швидко почати збирати суми, достатні для гуманітарної допомоги та для допомоги нашим захисникам. За рік я привезла ідею до своїх друзів у Париж", — розповідає Ірина, співзасновниця Spilka.

Нині Spilka працює над проєктом, мета якого — побудувати бомбосховище для школи в деокупованому селі Королівка Київської області. "Вже чотири роки діти не можуть ходити в школу. Спочатку ковід, тепер повномасштабне вторгнення росії. Ціле покоління українців росте без соціалізації", — розповідає Ірина. Spilka також активно збирає кошти на розвідувальні дрони та автівки для різних підрозділів ЗСУ.

Maksym Svitlo
Maksym Svitlo

У Парижі у виставковому просторі та для продажу представлено понад 50 фотографій, керамічних робіт, колажів, ілюстрацій та книг. Митців для проєкту шукають через open call та персональні знайомства. Більшість художників вже не вперше беруть участь у маркеті. Всі вони готові віддавати велику частину прибутків від продажу на благодійність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.