Український Vogue презентує нове друковане число — осінь 2024

Осіннє число Vogue Ukraine Edition №7 присвячене візіям майбутнього – сценаріям розвитку моди, культури, суспільства та нації. Редакція аналізує, як еволюція технологій і нові соціальні орієнтири змінюють моду і медіа, та моделює майбуття України й українців.

Сукня з пасків безпеки, Sevali. Шкіряні рукавиці, Acaba. Кольє, біле золото, білі діаманти, Cartier

Друковане число виходить із двома символічними обкладинками. Перша, із моделлю в сукні з пасків безпеки, – метафорична рефлексія на блискавичні й невпинні трансформації світу. Друга, лімітована, із жінкою у блузці Alaїа та діамантовому кольє Cartier поруч із роботом Unitree Robotics, – погляд у наше недалеке кібермайбутнє.

Блузка з віскози, Alaїа. Шкіряна баска, Les Fleurs. Шкіряні туфлі, Aeyde. Кольє, біле золото, білі діаманти, Cartier. Труси, колготки, усе – власність стилістки

Ідея осіннього випуску співзвучна темі щорічної Vogue Ukraine Conference – масштабного професійного форуму, який збирає міжнародних і вітчизняних лідерів у галузях моди, цифрових технологій і бізнесу. Залучені експерти подають на шпальтах видання своє бачення перспектив і можливостей для талантів, бізнесу та країни.

Герої сьомого Vogue Ukraine Edition волею і рішучими діями наближають бажаний сценарій завтрашнього дня. Це дизайнери, спортсмени, митці та громадські діячі, які формують майбутній порядок денний.

У воєнному сьогоденні молоде покоління вітчизняних талантів згуртовується в різних частинах світу: громадські колективи Spilka NYC, Spilka Paris, Vsesvit London і Vitsche Berlin виступають за вільну, ліберальну й інклюзивну Україну та роблять голос країни гучним і вагомим на глобальній арені. Куратор київської інституції PinchukArtCentre, бельгієць Бйорн Гельдхоф мовою сучасного мистецтва розповідає міжнародній аудиторії про актуальну українську айдентику. Тріумфаторка Олімпійських ігор у Парижі та володарка нового світового рекорду в стрибках у висоту легкоатлетка Ярослава Магучіх націлена на нову низку перемог під синьо-жовтим прапором. Це її третя поява на шпальтах українського Vogue.

Також у випуску – традиційні знімання Vogue про моду та красу, ексклюзивні інтервʼю з ірландською дизайнеркою Сімон Роша та з іспанським режисером Педро Альмодоваром і його музами, акторками Тільдою Свінтон і Джуліанною Мур.

Тренч із вовни та віскози, Alaїа

Разом з осіннім числом Vogue Ukraine Edition традиційно виходить б’юті-додаток, присвячений темам краси, ментального добробуту, піклування про себе і довкілля. Героїнею обкладинки стала українська підприємниця, науковиця й екоактивістка Анастасія Цибуляк.

Осіннє число Vogue Ukraine Edition побачить світ 22 жовтня і доступне для передзамовлення на shop.vogue.ua.

Над обкладинкою Vogue Ukraine Edition №7 працювали:

Макіяж: Homa Safar @Day One
Зачіски: Tsuki @Streeters
Сет-дизайнерка: Taja Feistner
Продюсер: Christian Lopez
Робот: модель Unitree Go2-W
Асистенти фотографа: Eliot Oppenheimer, Dayana Rivero
Асистенти стилістки: Dominique Alexis Schleider, Elsa Zhou
Модель: Ylang Messenguiral @Women Management
Подяка – Unitree Robotics

Над обкладинкою б’юті-додатку працювали:

Фото: Yan Wasiuchnik
Стиль: Venya Brykalin
Зачіски: Rimi Ura @Calliste
Макіяж: Aya Murai @Calliste
Ретуш: Hue Retouch
Продюсерка: Ania Rybus @Prospero Production
Асистент фотографа: Philippe Milliat
Асистент стиліста: Maksym Hudzevych
Асистентка продюсерки: Magdalena Wierzbicka

Популярне на VOGUE