Українські бренди у новому сезоні "Емілі в Парижі"

15 серпня на Netflix вийшли перші серії четвертого сезону серіалу "Емілі в Парижі", в якому глядачі продовжують спостерігати за новими пригодами амбіційної американки Емілі Купер у французькій столиці. Велика увага у шоу приділена моді — тільки за одну серію Емілі змінює купу яскравих образів. Серед них ми побачили й українські бренди — розповідаємо докладніше.

Кадр з серіалу "Емілі в Парижі", сезон 4

Сукня J'amemme

До виходу нового сезону акторка Лілі Колінз, яка зіграла Емілі Купер, знялася у колаборації Emily in Paris x Google, в рекламній кампанії до якої з'явилася в знаковій сукні Camelia українського бренду J'amemme. Ніжно-блакитну сукню з оверсайз квіткою з органзи Лілі доповнила сріблястими акцентами: підборами kitten heels, асиметричними сережками та яскравою бірюзовою міні-сумкою. Завершила образ її фірмова зачіска із чубчиком та розпущеним, м'яко завитим волоссям, що додало образу витонченості й легкості.

Головні убори Ruslan Baginskiy

Кілька місяців тому, коли були опубліковані перші кадри нового сезону "Емілі в Парижі", фанати бренду Ruslan Baginskiy миттєво помітили, що Мінді, найкраща подружка Емілі Купер, сидить у ресторані у фірмовому кашкеті української марки. Як виявилося це був тільки початок — в перших п'яти доступних серіях головні убори з логотипом RB ми зустрічаємо тричі.

GUNIA Project

Ще один український бренд, який впізнали українські глядачі — GUNIA Project. На екрані вони помітили сережки "Атлант" та шовкову піжаму марки.

GUZEMA Jewelry

В гардеробах Мінді та Емілі є прикраси ще одного українського бренду — GUZEMA Jewelry. Особливо приємно було побачити одне з кілець із колекції "МОЇ", яка присвячена українській мові.

Нагадаємо, що синопсис серіалу знайомить глядачів з першими подробицями четвертого сезону: "Емілі переживає: вона відчуває сильний потяг до двох чоловіків, але тепер Габрієль чекає дитину від своєї колишньої, і найгірші побоювання Алфі щодо неї та Габрієля підтвердилися. Тим часом на роботі теж не все спокійно: Сільві змушена зіткнутися з важкою дилемою зі свого минулого заради шлюбу, а команда Agence Grateau починає кадрові перебудови". Більше про новий сезон — за посиланням.

Популярне на VOGUE