До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Манікюр дня: Дженніфер Лопес на Met Gala 2024

Редакція vogue.ua обирає манікюр дня. Цей дизайн створив зірковий майстер Том Бачик для появи Дженніфер Лопес на балу Інституту костюма Met Gala, який пройшов в ніч з понеділка на вівторок.

"Немов мерехтлива хризолітова лялечка, з якої вилітає метелик", — описує Том Бачик цей манікюр з кришталево прозорим вільним краєм нігтя.

Реклама

Ці нігті — фантастичний акомпанемент зшитій на замовлення сукні Schiaparelli (понад 2,5 мільйони стразів і бісеру, 800 годин ручної роботи) та ювелірним прикрасам (одна з каблучок — знаменита Bird on a Rock від Jean Schlumberger). Вони теж виготовлялися на замовлення і вимагали чимало майстерності.

Бачик покроково описує манікюр: спочатку він надав нігтям форми та прибрав кутикули за допомогою своїх улюблених інструментів Tweezerman, зволожив руки та кутикули акторки кремом Аquaphor ("обов’язково до та після манікюру, щоб заспокоїти суху шкіру").

Потім Том використав мигдалеподібні тіпси, які підготував заздалегідь, і створив відтінок, щоб підкреслити тон шкіри (це комбінація покриття CND Top Coat та CND Shellac Flowerbed Folly).

Шліфуванню від піддав тільки частину покриття на натуральному нігтьовому ложі, а кінчики залишив як є. Врешті він покрив нігті топом Shellac No-Wipe та білим хромованим пігментом CND Pearl Obsession.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.