До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lip Oil Mani: нова ідея манікюру, яка сподобається всім

Щотижня редакція українського Vogue вибирає манікюр, який вражає свіжістю підходу при всій своїй простоті. Вибір цього тижня — Lip Oil Mani, манікюр, покриття в якому м'яко натякає на ніжний блиск-олійку для губ.

Мінімалістичний манікюр — безумовний тренд не лише 2023 року, але й кількох останніх років. На відміну від складних дизайнів, він підкреслює красу природних вихідних даних: здорові, гладкі, трохи видовжені нігті.

Реклама

Королева подібних дизайнів — зіркова майстриня Геррієт Вестморленд, постійною та відданою клієнткою якої є Роузі Гантінгтон-Вайтлі. Вона часто вибирає кольори, які приховують недоліки та надають нігтям добре доглянутого вигляду. Повсякденний вибір, що не потребує надзусиль.

Секрети створення подібного манікюру — форма (про різні форми нігтів ми писали тут) та "втирка". Геррієт ділиться відповідним відео.

В інстаграмі Геррієт — більш ніж чверть мільйона підписників. Її пристрасть до манікюру народилась, коли маленькою вона спостерігала за суботніми ритуалами своєї бабусі, яка надавала перевагу природному, витонченому французькому манікюру. Наразі Геррієт Вестморленд — міжнародна бренд-амбасадорка OPI.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.