До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

І в пир і в мир: beauty-образ з червоної доріжки, який хочеться носити щодня

Кері Малліган, номінована на премію за роль в фільмі "Маестро", з'явилась на червоному хіднику з бездоганною стрижкою "боб" та сяйливою шкірою й теплим макіяжем. Як повторити образ акторки на SAG Awards, доречний і в будні, і на свята, розповідають її візажистка та стилістка із зачісок.

Реклама

Триває сезон нагород. Цього разу Премія Гільдії кіноакторів США (SAG Awards) відзначала акторські досягнення в кіно та телесеріалах. Зіркою церемонії стала Кері Малліган, яка підкорила всіх своїм стриманим образом. За макіяж відповідала візажистка Ніна Парк, волоссям опікувалася Дженні Чо. Спойлер: обидві експертки краси використовували засоби сімейного бренду розкішної фітокосметики Sisley.

Макіяж

Ніна Парк каже, що, створюючи макіяж Кері Малліган для 30-ї церемонії вручення нагород Гільдії кіноакторів, вона надихалася природною красою акторки та її елегантністю. Витончений, свіжий образ бездоганно гармоніював із сукнею Armani Prive.

Як заведено перед церемоніями такого рангу, все почалося з догляду за шкірою. Ніна підготувала шкіру квітковим тонізувальним лосьйоном Black Rose Eye Contour Fluid, нанесла крем для глибокого зволоження та утримання вологи Black Rose Skin Infusion Cream. Для зони під очима Ніна обрала крем з тієї ж серії — Black Rose Eye Contour Fluid, а для губ — живильний бальзам Nutritive Lip Balm.

крем для глибокого зволоження та утримання вологи Black Rose Skin Infusion Cream, Sisley

Щоб створити природну та сяйливу основу для подальшого макіяжу, Ніна нанесла на обличчя Кері відтінковий тональний крем Phyto Teint Perfection Foundation відтінку 1W1 (на нього варто звернути увагу всім, чия шкіра — білосніжна). Хайлайтер Stylo Lumiere у кольорі N°2 Peach Rose допоміг для освітлення ділянки під очима та під вилицями — цей секрет допомагає візуально припідняти їх.

Stylo Lumiere у кольорі N°2 Peach Rose, Sisley

У макіяжі очей Ніна поєднала декілька відтінків тіней Les Phyto-Ombres у кольорах 11 Mat Nude, 21 Mat Cocoa та 12 Silky Rose. Лінію росту вій візажистка підкреслила автоматичним водостійким олівцем Phyto-Khol Star у кольорі N°2 Matte Tonka та підводкою So Intense Eyeliner. Кілька шарів чорної туші допомогли розкрити погляд.

Les Phyto-Ombres у кольорах 11 Mat Nude, Sisley

Для губ Кері візажистка змішала два відтінки блискучої помади зі зволожувальним ефектом Phyto-Rouge Shine: №13 Sheer Beverly Hills іта №32 Sheer Ginger. Редакція VOGUE радить цю помаду: вона надає помітного об'єму губам за рахунок поєднання мікроскопічних мерехтливих часточок та вологого м'якого сяяння.

Phyto-Rouge Shine: №13 Sheer Beverly Hills, Sisley

Волосся

Знамениту стилістку Дженні Чо надихнула розкішна скульптурна сукня Кері Малліган. Щоб надати бобу акторки гладкості та бездоганності, вона діяла так.

1. Спочатку на підсушене рушником волосся двічі нанесла термозахисний засіб для волосся La Creme 230, Hair Rituel by Sisley Paris, щоб захистити кінчики від перегрівання під час укладання.

Phyto-Rouge Shine: №13 Sheer Beverly Hills, Hair Rituel by Sisley Paris

2. Потім обережно розплутала волосся.

3. Висушила зачіску феном, починаючи з потилиці, за допомогою щітки The Radiance Brush. Поєднання щетини дикого кабана та еластичної щетини допомагає ніжно та ефективно направляти пасма, щоб вони ставали шовковистими та блискучими.

Щітка The Radiance Brush, Hair Rituel by Sisley Paris

4. Потім вона збризнула кожне пасмо лаком для волосся Paris Invisible Hold. "Мені подобається його дрібнодисперсне розпилення. Універсальний лак для волосся Hair Rituel by Sisley Paris можна використовувати зі стайлерами для гарячої укладки, щоб волосся стало максимально блискучим та м’яким", — зауважує Чо.

Універсальний лак для волосся Hair Rituel by Sisley Paris

5. Після випрямлення волосся прасочкою вона дала йому охолонути та розчесала пальцями й нанесла буквально краплю олійки Precious Hair Oil, щоб додати йому блиску.

Precious Hair Oil, Hair Rituel by Sisley Paris

6. Фінальний штрих — лак для волосся Invisible Hold Hairspray.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.