До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що додати до літньої косметички: обираємо з makeup.ua

Редакторка краси Альона Пономаренко збирає косметичку з літніми засобами на makeup.ua

Реклама

"MAKEUP працює у вашій країні," — спливає на екрані комп’ютера вікно з повідомленням, коли я в пошуках маски для волосся автоматично вбиваю у гуглі знайому адресу. Я перебуваю у Франції, і новина, що найбільший український інтернет-магазин парфумерії і косметики MAKEUP тепер доступний і тут, тішить. Водночас не можу позбутися побоювання, чи впорається некваплива французька пошта з терміновими замовленнями, — вдома українці розпещені бездоганним сервісом.

Вибір нового б’юті-засобу — чудовий спосіб піднести настрій і отримати задоволення, яке, на відміну від сінабонів або пари келихів ігристого, не зашкодить талії. І після повернення додому косметичку у відпустку я збираю на сайті makeup.com.ua: тут є й рідкісні, і дуже популярні бренди. Навігація елементарна, але вичерпна; подано інформацію про повний склад засобів, а відгуки на них допомагають остаточно визначитися з вибором.

Перше, що впадає мені в око, — косметика Kylie в лаконічних, ніби створених для інстаграму пудрових пакованнях від 26-літньої підприємниці-мільярдерки Кайлі Дженнер. У кошик одразу летить блиск із промовистою назвою відтінку Moody Queen.

Блиск-плампер для губ відтінку Moody Queen, Kylie Cosmetics

Головний у літній косметичці — санскрин. Одні з найкращих робить французький бренд Lancaster. На сайті я обираю прозорий засіб у спреї з текстурою води — він непомітний на шкірі, але захищає як звір.

Протисонцева вода Sun Protective Water, Lancaster, SPF 30

Підійде і для обличчя, і для тіла. Створювати ілюзію засмаги буду з бронзером Desert the Balm.

Бронзер Balm Desert, the Balm

Оскільки трихолог заборонив мені "стрибати" з одного готельного засобу для волосся на інший, я намагаюсь завжди мати повнорозмірні флакони із собою. Для моїх фарбованих пасом ідеальні відновлювальний і зволожувальний шампунь Olaplex та легкий живильний кондиціонер з олією сої Lazartigue, бренду, заснованого французьким стилістом-легендою Жаном-Франсуа Лазартігом. Ця парочка має такий ефектний вигляд на бортику моєї ванни, що мені шкода пакувати їх у валізу.

Шампунь № 4 Bond Maintenance, Olaplex; легкий живильний кондиціонер для волосся Nourish-Light, Lazartigue

Нарешті, догляд. У відпустці я дуже люблю патчі під очі (тримаю їх у холодильнику), але важку коробку в багаж брати не хочу. Мій вибір припадає на заспокійливі патчі Talika з канабідіолом — це природний рослинний екстракт, який оздоровлює шкіру (настирливо раджу — вони працюють).

Заспокійливі патчі для контуру очей Eye Calm Patch, Talika

Без пілінгу також не обійдеться — влітку шкіра схильна до гіперкератозу, тому регулярне полірування з Rexaline Derma Peeling, який містить ензими, що розчиняють мертві клітини на поверхні шкіри, не завадить. Після нього — зволоження: мені щастить знайти ароматний засіб APoEM, придатний для обличчя й тіла.

Антиалергенний пілінг для обличчя Derma Peeling, Rexaline; ароматний зволожувальний засіб для обличчя й тіла Restore Rose & Mary Moisturizer, APoEM; заспокійливі патчі для контуру очей Eye Calm Patch, Talika

Також обираю кислотний пілінг Klapp Repagen Body AHA Body Exfoliator — щоб литки та передпліччя сяяли в сукнях, та гель для душу з легким ароматом бамбука й огірка — заряджатися позитивним настроєм зранку.

Фруктовий пілінг для тіла з АНА-кислотами Repagen Body, Klapp

На літо хочеться свіжого, але не акватичного аромату, тому накидаю оком на прохолодно-пряний Absinthe Gaiac французького бренду Panouge. Він красиво розкривається шкіряними і деревними нотами, звучить нескінченно довго і змушує мріяти про прогулянки тінистими парками та лісами.

Відновлювальний гель для душу Cucumber Bamboo, Korres; парфумована вода Absinthe Gaïac, Panouge


Фото: Yulya Dahl
Продюсер: Sasha Dudchenko
Макіяж, зачіска: Дарія Жадан

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.