До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зволожувальний крем, який потрібен усім: чому новинка Medik8 Total Moisture — головна покупка літа 2024

Британський б’юті-бренд Medik8 презентував новий зволожувальний крем Total Moisture Daily Facial Cream, який потрібен кожному. Кошти від його продажів у травні були скеровані на придбання техніки для ЗСУ: Starlit Group, офіційного дистриб’ютора Medik8 в Україні, придбали два дрони, DJI Mavic 3 Pro та DJI Mavic 3 Tech, які вже передано українським військовим на донецькому напрямку.

Реклама
Зволожувальний крем Total Moisture Daily Facial Cream, Medik8

Total Moisture Daily Facial Cream — щоденний крем для глибокого зволоження миттєвої дії, який надає сяйва, підвищує пружність шкіри та допомагає підтримати її захисний бар’єр. Його можна застосовувати вранці або ввечері — формула створена таким чином, щоб відповідати усім потребам ранкового та вечірнього догляду. Тож Total Moisture Daily Facial Cream замінює собою одразу кілька окремих доглядових засобів.

Також до крему доступний змінний refill. Цей формат продовжує глобальну стратегію Medik8 щодо піклування про довкілля і зменшення використання пластику.

Зволожувальний крем Total Moisture Daily Facial Cream, Medik8

Про переваги

Освіжувальний ніжний крем, сертифікований веганським товариством, поєднує в собі легку текстуру, глибоке зволоження, відновлення та підтримку захисного бар'єра шкіри.

Він забезпечує зволоження на 100 годин — та на 30% підсилює захисний бар'єр шкіри.

До того ж засіб нежирний, легко поєднується з протисонцевими засобами та макіяжем і дружній до мікробіому шкіри.

Зволожувальний крем Total Moisture Daily Facial Cream, Medik8

Про результати

Миттєве та тривале зволоження шкіри спостерігається вже через годину після використання — це доведено незалежним клінічним дослідженням Total Moisture Daily Facial Cream.

Про ключові інгредієнти

Потужний пребіотичний пептид, що допомагає підтримувати баланс мікробіому шкіри, відновлюючи її захисний бар'єр, багатокомпонентна гіалуронова кислота, яка утримує вологу в різних шарах шкіри, роблячи її глибоко зволоженою та помітно пружною, незамінні кераміди, ліпіди, які інтенсивно відновлюють, підтримують і значно покращують колір обличчя, а також технологія H.E.O.

Зволожувальний крем Total Moisture Daily Facial Cream, Medik8

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.