До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 найкращих патчів під очі від набряків, зморщок і темних кіл

Якщо зранку ви, як мокра сіль — не висипаєтесь, є велика імовірність, що цей стан супроводжують мішки та темні кола під очима. Можна скільки завгодно іронізувати на тему "The bags under my eyes are Prada", але краще позбутися припухлостей. І якщо на причини неспання можна впливати донатами на ЗСУ, то на мішки, зморшки та кола під очима діють засоби догляду. Vogue.ua зібрав найкращі патчі під очі, які справді працюють.

Фото: архів VOGUE
Absolue L'Extrait Ultimate Eye Patch, Lancôme

Серед причин ранкової набряклості голлівудська фахівчиня з догляду за шкірою Міла Мурсі називає забруднене довкілля, поганий сон, сухе гаряче повітря в приміщенні, неадекватне зняття макіяжу та нічні креми, які можуть надмірно обтяжувати шкіру.

Реклама

На щастя, остання хвиля патчів містить безліч активних речовин, щоб надати поглядові свіжості вранці, — незалежно від гріхів минулого вечора або подій минулої ночі.

Патчі під очі з пептидами золота та гіалуроновою кислотою Gold Anti Age, Iroha Nature

Чи справді патчі діють?

Гелеві або тканинні патчі, просочені концентрованими сироватками, є ефективним інструментом у догляді за ніжною шкірою у періорбітальній зоні. Завдяки щільному приляганню, яке запобігає втраті вологи через випаровування, зволожувальні й активні речовини патчів легко поглинаються. Під чудодійними клаптиками вони проникають глибше, ніж сироватка або крем для очей, — і контур очей миттєво стає підтягнутим і свіжим. А завдяки інгредієнтам для зміцнення (наприклад, пептидам і колагену), а також постійному застосуванню вони можуть усунути такі серйозні проблеми, як тонкі лінії та зморшки. Ось найкращі патчі для очей, на які варто звернути увагу.

Патчі з ретинолом Vital Perfection, Shiseido

ВІД ЗМОРЩОК

The Eye Patches, Augustinus Bader

The Eye Patches, Augustinus Bader

Допомагають зменшити появу тонких ліній, зморщок та інших ознак старіння. Крім того, чудово працюють з мішками під очима та набряками. Зволожують та утримують вологу, завдяки чому ділянка під очима набуває свіжості. Допомагають заспокоїти почервоніння та подразнення.

Плюси: Пружні, щільні, добре прилягають та гарно тримаються, не заважаючи займатися повсякденними справами. Добре освіжають шкіру під очима, мають інстаграмний вигляд завдяки золотистому кольору.

Мінуси: Мають паковання, яке викликає докори сумління через турботу про довкілля.

4Eyes Mask, Rhea

4Eyes Mask, Rhea

Матеріал маски-патча просочений складом, що забезпечує зволоження, розгладжує зморшки та тонкі лінії, стимулює пружність шкіри та виконує заспокійливу та пом’якшувальну дію. Ефект досягається всього за 10 хвилин.

Плюси: Працюють не лише з ділянкою під очима, а з усією періорбітальною зоною, а також з чолом. Дуже ефектні завдяки "алюмінієвому" зовнішньому покриттю.

Мінуси: Не підходять на щодень, а лише для особливих подій: ціна не передбачає постійного використання.

4Eyes Mask, Rhea

Патчі з полінуклеотидами під очі Healer Renew Eye Patch, Rejuran

Патчі з полінуклеотидами Healer Renew Eye Patch, Rejuran

Унікальна перевага косметичних полінуклеотидів c-PDRN — мінімальний розмір молекули, завдяки якому активні інгредієнти (комплекс пептидів, екстракти водоростей, вітамін С, вітамін В5, аденозин, гіалуронова кислота, ферулова кислота, гідролізований ДНК) краще поглинаються, глибше проникають та швидше посилюють бар'єрну функцію шкіри.

Вони відновлюють та зволожують шкіру, розгладжують легкі мімічні зморшки, підвищують пружність шкіри. Знімають набряки та сліди втоми, усувають темні кола, тонізують, освіжають погляд, пом’якшують шкіру, дають ліфтинг-ефект.

Плюси: Миттєва дія за 15 хв., одразу зона під очима більш підтягнута, пружна, наповнена, світліша, зменшуються сліди втоми.

Мінуси: Якщо часто подорожуєте — не найзручніший варіант пакування.

Маска під очі Celestial Black Diamond, 111Skin

111Skin Celestial Black Diamond Eye Mask

Чорні патчі111Skin містять відновлювальний ретинол, зволожувальну гіалуронову кислоту, очищувальний екстракт деревію, а ще — мікрочастинки чорного діаманту, щоб освіжити втомлені очі. Не дивно, що їх обожнює Вікторія Бекхем.

Плюси: збагачена ретинолом формула дуже ефективна проти зморщок, а також темних кіл, спричинених гіперпігментацією; гідрогелевіпатчі добре тримаються без ковзання.

Мінуси: у вищій частині цінового спектру

Le Lift Firming Anti-Wrinkle Flash Eye Revitalizer, Chanel

Le Lift Firming Anti-Wrinkle Flash Eye Revitalizer, Chanel

Розкішна зміцнювальна двоетапна система догляду за ніжною шкірою під очима від Chanel — сироватка з ролером, і гідрогелевіпатчі з логотипом французького дому.

Плюси: масажний ролер допомагає виводити рідину з набряків під очима; ролик з сироваткою можна використовувати ще довго після того, як закінчаться патчі; суперінстаграмний формат засобу.

Мінуси: лише два патчі в пакованні

Маски Eye Lift & Contour Eye Lift, Wishful Empowered

Eye Lift & Contour Eye Lift, Wishful Empowered

Наповнюють шкіру навколо очей сумішшю пептидів з ефектом ліфтингу, а також прискорюють вироблення колагену за допомогою екстракту троянди. Вишенька на торті: вони також допомагають намалювати ідеальні стрілки: просто прикладіть патч до повіки та обведіть, — стрілки з ефектом cat eye готові.

Плюси: насичують колагеном; містять пептиди, що підтягують та зміцнюють шкіру; розгладжують зморшки; не ковзають.

Мінуси: не підходять для тих, хто любить "мокрий ефект": ці патчі — пружні та тримаються щільно.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, Estée Lauder

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, Estée Lauder

Запобігайте ознакам старіння за допомогою відновлювального засобу для очей Estée Lauder, схваленого знаменитостями. Незамінні для тих, хто часто подорожує, і для тих, хто вночі не спить.

Плюси: заспокоює чутливі очі; пом'якшує зморшки; добре просочені

Мінуси: надлишок есенції заважає користуватися засобом акуратно

Патчі Active NAD+, Intuisse

Active NAD+, Intuisse

Кофермент NAD+ (нікотинамідаденіндинуклеотид) сприяє відновленню ДНК, дає енергію, необхідну клітинам для належного функціонування, підтримує клітинне харчування. З віком його кількість в шкірі знижується. У революційній формулі Intuisse NAD інкапсульований в ліпосоми для прямої доставки в дерму, тому патчі ефективно поповнюють природні запаси молекули в шкірі та усувають ознаки старіння. Розроблені провідними швейцарськими вченими, ці патчі містять колаген, NAD+ фармацевтичного класу та пептиди — потужне тріо, яке підтримує шкіру, розгладжує зморшки та зміцнює контур очей. Зберігайте їх у холодильнику, щоб продовжити термін служби активних інгредієнтів, і насолоджуйтеся свіжістю, коли цього вимагають ваші очі.

Плюси: потужна формула з науково доведеною ефективністю; оновлює на клітинному рівні; розгладжує та заспокоює всі типи шкіри, зокрема чутливу.

Недоліки: вимагає додаткових дій — сироватка окремо від патчів.

Маска для очей EGF, BioEffect

Патчі EGF, BioEffect

Гідрогелеві патчі з гіалуроновою кислотою, що глибоко зволожують, розроблені для використання разом із тонізувальною гелевою сироваткою. Ці патчі, наповнені гліцерином і гіалуроновою кислотою, — ідеальний засіб для втомлених очей. Очікуйте пом’якшення та ревіталізації вже за 15 хвилин після застосування.

Плюси: без ароматизаторів, олій та парабенів; інгредієнти рослинного походження; безпечні для використання під час вагітності.

Мінуси: гелева сироватка та гідрогелевіпатчі продаються окремо у більшості роздрібних торговців.

Патчі для контуру очей потрійної дії, Mila Moursi

Mila Moursi Triple Action Eye Contour Mask

Косметологиня Дженніфер Еністон Міла Мурсі випускає біоцелюлозні патчі, виготовлені зі стовбурових клітин яблука, маточного молочка та тонізувального кореня імбиру, щоб природним чином підтягнути область під очима.

Плюси: покращують мікроциркуляцію, зменшують набряки та темні кола; стовбурові клітини яблука покращують видимість глибини зморщок; заспокоюють шкіру завдяки екстракту дикого вівса та ромашки.

Мінуси: висока ціна, але ви отримуєте те, за що платите.

ДЛЯ ЗВОЛОЖЕННЯ

Біоцелюлозна маска для очей з кофеїном, Sephora Collection

Sephora Collection Bio-Cellulose Eye Mask Caffeine

Відносно дешева та весела колекція Sephora робить маски під очі, які на додачу чудово працюють. Завдяки ультратонкому плетінню біоцелюлоза патчів дуже добре просочена; вони чудово зволожують за якихось п’ять хвилин. Це зручне рішення для метушливих ранків, — обирайте продукт з охолоджувальним ефектом (в складі — екстракт огірка) або з тонізувальною дією (в складі — кофеїн), щоб розпочати день бадьоро.

Плюси: швидко діють, бюджетні

Мінуси: висихають стрімко, тому не підходять для тривалих ритуалів догляду

Гідрогелеві патчі з пептидами, HydroPeptide

Гідрогелеві патчі з пептидами, HydroPeptide

Дуже зручні у використанні, ці патчі легко та швидко зволожують зону навколо очей завдяки гіалуроновій кислоті та екстракту алое. Вони мають гелеву текстуру з внутрішньої сторони — це сприяє швидшому проникненню компонентів у шкіру, та тканинну зовнішню основу — для легкого використання без сковзання в руках.

Для надання свіжого та здорового погляду без набряків використовуйте патчі кожного ранку. Завдяки дії пептидів вони сприятимуть оновленню клітин та стимулюватимуть виробітку колагену.

Плюси: швидкий та видимий результат, зволоження на цілий день, зменшення набряків та мімічних зморщок.

Мінуси: маленьке пакування, – а засіб настільки вдалий, що хочеться мати стратегічний запас.

Зміцнювальні гелеві патчі для очей Hydro Cool, Skyn ​​Iceland

Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

Наповнюють шкіру ісландськими льодовиковими водами та антиоксидантами "нової хвилі", патчі-напівмісяці дарують прохолоду, щоб очі мали відпочилий свіжий вигляд.

Плюси: інтенсивне зволоження; відчуття прохолоди; антиоксиданти захищають область під очима від пошкодження.

Мінуси: чудово зволожує, але майже не розгладжує тонкі зморшки

Гідрогелеві патчі з пептидами Sublime Skin, Comfort Zone

Гідрогелеві патчі з пептидами Sublime Skin, Comfort Zone

Інтенсивні та відсвіжні, ці патчі діють дуже швидко. Заспокоюють ділянку навколо очей та всього за кілька хвилин помітно усувають ознаки втоми та набряклості.

Продукт на 97,3% складається з інгредієнтів натурального походження, не містить силіконів, мінеральних масел, штучних барвників, акрилатів.

Приємні і прості у використанні, патчі є практичним продуктом , їх можна використовувати в якості експрес догляду, чудовий варіант для процедури "на вихід" в домашніх умовах. А також їх можна використовувати для постійного щотижневого інтенсивного догляду.

Плюси: миттєва дія, усуває ознаки втоми, омолоджує делікатну зону навколо очей, без віддушок, органічний склад, добре тримаються, дуже зручні

Мінуси: Хотілося би використовувати їх на щодень, проте яскрава дія робить ці патчі засобом для важливих подій.

Зволожувальні патчі для очей Jillian Dempsey

Jillian Dempsey Hydrating Eye Masks

Наповнені молочною пребіотичною сироваткою, 100-відсотково натуральні патчі від зіркової візажистки Джилліан Демпсі зволожують область навколо очей, зменшуючи тонкі зморшки — і відчуваються як друга шкіра. Просто спитайте Патріка Демпсі.

Плюси: заспокоює, пом'якшує та живить область під очима за допомогою суміші масел і гіалуронової кислоти | зміцнює шкірний бар'єр за допомогою балансувальних пребіотиків

Мінуси: доволі слизькі

Гелеві патчі під очі Moodpatch Happy Face, Patchology

Moodpatch Happy Face, Patchology

Happy Face Eye Gels отримали свою назву не просто так: їхня формула містить екстракти гібіскусу, кокосу та квітки лотосу, а в ароматі відчутні ноти троянди та чаю. Освіжають і шкіру, і відчуття.

Плюси: відновлює шкіру, коли втомлені очі, залишає її зволоженою та сяйливою, мають ефект ароматерапії. Завдяки ширині працюють з більшою ділянкою шкіри.

Мінуси: містять ароматизатор, який може подразнювати чутливу шкіру.

Відновлювальні патчі для очей, Verso

Verso Eye Reviving Mask

Зітріть гріхи минулої ночі за допомогою стокгольмських зволожувальних патчівVerso, у складі яких — унікальний комплекс ретинолу, який перевтілює делікатну зону навколо очей.

Плюси: ультразволоження; гідрогелевіпатчі не ковзають і не сповзають; містять стабілізовану форму ретинолу, щоб мінімізувати подразнення.

Мінуси: потрібно відклеювати їх обережно, — вони добре прилипають.

Патчі під очі з ретинолом, KNC Beauty

KNC Beauty Retinol-Infused Eye Mask

Без сульфатів і парабенів, ці повністю натуральні патчі для очей — у формі падаючих зірок і з додаванням золота, трояндової олії та екстракту гіркої вишні — забезпечують сяйво та захват.

Плюси: ​​містять колаген для прискорення відновлення шкіри; ретинол допомагає відновити текстуру шкіри та темні кола, які виникають в результаті гіперпігментації.

Мінуси: не такі широкі, як інші патчі, і працюють з меншою площею.

ВІД ТЕМНИХ КІЛ

Bright Eye Firming Mask, Joanna Vargas

Bright Eye Firming Mask, Joanna Vargas

Відчуйте дотик зіркової косметологині Джоанни Варгас, не підводячись з власного дивана, за допомогою цих освітлювальних патчів, якими користуються багато голлівудських знаменитостей.

Плюси: велика площа, яка повністю покриває ділянку під очима та спускається до щік; освітлює, підтягує шкіру, знімає набряки, зволожує та зміцнює; добре тримаються.

Мінуси: поводьтеся обережно — тонкий гель може порватися через різкі рухи.

Гідрогелеві освітлювальні патчі Potent-C Power Brightening, Peter Thomas Roth

Potent-C Power Brightening, Peter Thomas Roth

Освітлювальні гідрогелеві патчі Peter Thomas Roth з вітаміном С і великою кількістю антиоксидантів пропонують швидке відновлення після довгої ночі. Професійна порада: зберігайте їх у холодильнику для миттєвого ефекту після пробудження.

Переваги: ​​живлять і освітлюють шкіру завдяки вітаміну Е, високоактивній феруловій кислоті та вітаміну С.

Мінуси: ніжні патчі важко дістати з контейнера.

Освітлювальні патчі Anti-Pollution, Mz Skin

Anti-Pollution, Mz Skin

Захищайте область під очима від токсинів великого міста та блакитного світла гаджетів за допомогою детокс патчів Mz Skin, які містять п’ять типів гіалуронової кислоти, зменшують подразнення та сухість, усувають ознаки окисного стресу.

Плюси: забезпечують детоксикацію, — ідеально для жителів мегаполісів; працює з великим спектром проблем, включаючи темні кола, набряки та зморшки; містять згладжувальні тетрапептиди.

Мінуси: такі хороші, що швидко викликають звикання (а це дороге задоволення).

Платинові патчі зі стовбуровими клітинами, Sarah Chapman

Sarah Chapman Platinum Stem Cell Eye Mask

Моделювальні гідрогелеві патчі Sarah Chapman Platinum Stem Cell Eye Mask, здавалося б, створені для Instagram, але їх активна суміш пептидів, ботанічних стовбурових клітин і гіалуронової кислоти забезпечує реальні результати — і фільтри не потрібні.

Плюси: ефективні; працюють з мішками під очима, гусячими лапками та повіками; можна застосовувати навколо губ, щоб усунути тонкі зморшки.

Мінуси: краще лягти на час застосування, оскільки патчі сповзають.

Патчі для очей Baggage Claim Rose Gold, Wander Beauty

Baggage Claim Rose Gold, Wander Beauty

Shine bright like a diamond дуже легко з патчами із золотої фольги, які зменшують темні кола, містять олії насіння жожоба та лаванди — і не сповзають.

Плюси: золота фольга зберігає тепло для оптимального поглинання активних інгредієнтів.

Мінуси: містить олії, що може бути проблемою для жирної шкіри та шкіри з акне.

ВІД НАБРЯКЛОСТІ

Патчі для контуру очей проти набряків Carbone Glacé, Rare Paris

Carbone Glacé, Rare Paris

Чорні патчі з гамамелісом та екстрактом мальви пом’якшують шкіру в ділянці навколо очей, ефективно прибирають ранкову набряклість. Екстракт мальви відповідає за тонізувальний ефект.

Переваги:

  • Знімають набряки та темні кола під очима
  • Шкіра стає підтягнутою і пружною
  • Виготовлено з рослинних компонентів
  • Патчі виготовлені з рослинного та екологічно чистого целюлозного волокна

Плюси: мають зручну форму та вигин, щільно прилягають завдяки складу з біоцелюлози. В комплекті йде фірмовий пінцет, щоб було зручно діставати патчі з боксу. Дійсно розгладжують ділянку під очима і працюють так добре, що неминуче виникає спокуса наклеїти їх на носогубні складки. Дуже інстаграмні завдяки кольору. Завдяки йому ж можна використовувати разом з партнером.

Мінуси: Це не дешевий засіб (втім, його вистачить на 30 застосувань). Оскільки матеріал виготовлення – біоцелюлоза, – не можна "перетримувати" патчі на очах: вони висихають як листочок гербарію. Час витримки – до 20 хвилин.

Гелеві патчі проти набряків, RéVive

ReVive Masque Des Yeux Instant De-Puffing Gel Eye Mask

Сяйливі гідрогелеві патчі RéVive щільно прилягають до всієї періорбітальної зони, — просто як маска супергероя. Але вони і справді рятують: одним махом оживляють мляві повіки, прибирають мімічні зморшки та набряки під очима завдяки охолоджувальній шовковистій емульсії, що вони нею просочені.

Плюси: повністю покривають шкіру по контуру очей; знімають набряки та розгладжують гусячі лапки; повертають здорове сяйво шкірі

Мінуси: ви не захочете їх знімати

Пептидні патчі для зони навколо очей Eye Peptide Gel Patch, Genosys

Eye Peptide Gel Patch, Genosys

Патчі надзвичайно зручні завдяки своїй формі напівмісяця, що забезпечує зручну аплікацію та ідеальне прилягання до шкіри.
Високо концентрована сироватка з додаванням полімерів глибоко проникає в шкіру, відновлюючи та зволожуючи її.
Серед додаткових бонусів — заспокоювальний ефект, підвищення захисних властивостей шкіри. У тонких ліній, незначних мімічних зморщок, набряків та слідів втоми немає шансів.

Плюси: міцно тримаються, підвищують пружність, усувають припухлість та набряки, прибирають втому.

Мінуси: відчутна ціна, проте патчів вистачає на два місяці щоденного використання.

Патчі Shooting Star Season2 Sky Blue Eye, Gaston

Shooting Star Season2 Sky Blue Eye, Gaston

Щоразу перетворюють догляд на яскравий б’юті-ритуал. Мають "інстаграмний" дизайн (насичений перламутрово-блакитний колір з вкрапленням сріблястих зірочок) та збалансований веганський склад: гіалуронова кислота трьох типів, запатентований комплекс 10 рослинних екстрактів, вітамін Е.

Всього за 20 хвилин позбавляють від сухості, покращують тургор, розгладжують мікрорельєф, зменшують набряки і повертають погляду свіжість. При систематичному застосуванні забезпечують додатковий антиоксидантний та освітлювальний догляд та допомагають підтримати еластичність шкіри.

Плюси: Щедро просочені есенцією, тоненькі, м’які, щільно прилягають до шкіри й не сповзають; великий розмір.

Мінуси: Не бюджетні в порівнянні з їхніми корейськими колегами.

Освітлювальні гелеві патчі під очі з колагеном та колоїдним сріблом Bright Eyes, BeautyBio

BeautyBio Bright Eyes Depuffing and Brightening Eye Gels

Улюбленці редакції Vogue, гелеві патчі BeautyBio наповнені колагеном. Вони виготовлені з сяйливого перламутру та колоїдного срібла, та створюють переконливу ілюзію повноцінного нічного відпочинку, навіть якщо життя несеться шаленим темпом.

Плюси: підтягує, освіжає та охолоджує; колоїдне срібло заспокоює подразнення; перламутр миттєво освітлює контур очей; ніацинамід з часом покращує тон шкіри

Мінуси: для довгострокових результатів потрібне регулярне використання

Розгладжувальні та розслаблювальні патчі під очі, Klorane

Klorane Smoothing and Relaxing Eye Patches

Маленькі патчі Klorane, просочені протизапальним екстрактом волошки колись доводилось привозити з паризьких аптек. З тих самих пір вони перестали бути секретною зброєю французьких дівчат (і тих, хто хотів би ними бути).

Плюси: містять натуральний в’яжучий засіб (волошку), який протидіє затримці води та подразненням; пом'якшують та заспокоюють шкіру; економічні.

Мінуси: можуть швидко висихати.

Колагенові патчі Wake Me Up, Magicstripes

Wake Me Up, Magicstripes

Ці охолоджувальні патчі не містять парабенів та швидко зменшують ознаки нічного безсоння. Їх обожнює Вероніка Хейлбрюнер та безліч інших інфлюенсерів. Вони долають набряки, розгладжують зморшки, прибирають темні кола і мішки під очима.

Патчі зроблені з біоцелюлози, вирощеної за допомогою бактерій Acetobacter Xylinum. Біоцелюлоза сама по собі є джерелом корисних для шкіри амінокислот, ліпідів, вітамінів, мікроелементів та фруктових кислот. Завдяки такому складу вона відмінно зволожує та регенерує шкіру, має здатність вбирати та утримувати безліч активних компонентів.

Плюси: гіалуронова кислота допомагає зволожувати шкіру, тим самим прибирає маленькі зморшки. А колаген підвищує еластичність шкіри. Прилягають як друга шкіра. Десять хвилин — і помітний ефект.

Мінуси: надто добре просочені сироваткою, ковзають. Треба часто поправляти.

Bright Eyes Mask, 100% Pure

Bright Eyes Mask, 100% Pure

У складі — органічний алое, охолоджувальний огірок і вітамін С, які миттєво пом’якшують зневоднену шкіру. Ці патчі — наче зелений смузі для шкіри навколо очей.

Плюси: патчі підлягають компостуванню, нешкідливі для шкіри та навколишнього середовища. Освітлюють тьмяні кола за допомогою вітаміну С; підтягують та зволожують — завдяки алое вера.

Мінуси: економно просочені.

Текст: Zoe Ruffner, Tracy Achonwa, Альона Пономаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.