До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова хвиля: засоби, які відновлюють до 2 років пошкоджень волосся за одне використання

Нові засоби Absolut Repair Molecular відновлюють до 2 років пошкоджень волосся за одне тільки використання. Розповідаємо, що треба знати про те, як вони працюють.

Реклама
Absolut Repair Molecular, L’Oréal Professionnel

"Проривне відкриття", "супер інноваційний та високотехнологічний продукт" — це лише декілька з епітетів, які вживають стосовно нового винаходу L’Oréal Professionnel професійні стилісти та експерти. Під час випробувань та інструментальних тестів було доведено, що засоби Absolut Repair Molecular відновлюють до 2 років пошкоджень волосся всього за одне використання. Засоби, які отримали шість патентів, відновлюють молекулярну структуру волосся, його міцність та еластичність.

Дослідження свідчать: 93% людей скаржаться на проблеми з волоссям. Воно може мати надто сухий вигляд, бути пористим, ламким, мати посічені кінчики тощо. Лабораторії краси невпинно працюють над тим, щоб надавати волоссю кращого вигляду, і винахід L’Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular повністю змінює долю пошкодженого волосся.

Чому пошкоджується волосся

Щоразу, коли волосся пошкоджується, воно втрачає пептиди. Пептиди — це найменша молекулярна структура волосся. Кожен з них складається з комбінації 18 амінокислот, і кожна має свої властивості. Вони з'єднані між собою пептидними зв'язками.

Що більше молекулярна структура пошкоджується, то більше втрачає пептидів. Зовнішня агресія, наприклад, хімічна обробка, може розірвати пептидні зв'язки. Ланцюжок амінокислот розривається, внаслідок молекулярна структура волосся порушується.

Відновити пептидні зв’язки можна за допомогою введеня пептидних компонентів у молекулярну структуру волосся.

Здавалося б, вихід надто очевидний, і до цього кроку можна було б вдатися давно. Втім, існувала технологічна складність. Більшість пептидів занадто великі, щоб потрапити в середину волосся. Саме через це будь-які пошкодження волосся можна було вважати незворотними, а догляд зводився до того, щоб надати волоскам гладкості, пригладжуючи кутикулу за допомогою силіконів.

Лабораторіям L'Oréal Advanced Research вдалося розщепити пептиди — до такого розміру, щоб ввести їх в середину, де вони реформують і відновлюють молекулярну структуру. Вуаля!

Щоб повернути волоссю міцність та еластичність, до складу нових засобів Absolut Repair Molecular додали ультраконцентрований комплекс з 5 амінокислот (глутамінова кислота, гліцин, серин, аргінін, тирозин) та 2% лимонної кислоти.

До та після використання засобів Absolut Repair Molecular, L’Oréal Professionnel

Для помітного успіху та створення якісної різниці в стані волосся достатньо всього трьох засобів з колекції Absolut Repair Molecular: професійного шампуню, професійної змивної сироватки, професійної незмивної маски

Отже, пропонується трикроковий ритуал догляду

  1. Миття волосся

Молекулярний безсульфатний відновлювальний шампунь Absolut Repair Molecular — професійний доглядовий засіб. Окрім очищення волосся та шкіри голови, він зміцнює кожне пасмо. У його складі — лимонна кислота для відновлення пептидних зв’язків та 5 амінокислот.

Професійний шампунь Absolut Repair Molecular, L’Oréal Professionnel
  1. Змивний догляд

Професійну змивну сироватку Absolut Repair Molecular наносять після миття на вологе волосся по довжині, не торкаючись коріння, замість звичного кондиціонеру чи маски. 2—3 натискання помпи достатньо, щоб засіб повернув волоссю силу, еластичність і рухливість. Вона містить 2% лимонної кислоти для відновлення пептидних зв’язків + 5 амінокислот, глибоко проникає та діє вже після першого використання.

Сироватку треба змити.

Професійна змивна сироватка Absolut Repair Molecular, L’Oréal Professionnel

3. Незмивний догляд

Відновлювальна професійна маска Absolut Repair Molecular змиванню не підлягає, адже в неї важлива функція: вона укріплює волосся, а крім того — позбавляє його пухнастості та захищає від високих температур до 230 градусів.

Ефект помітний одразу, з першого ж використання. Достатньо лише одного натискання, щоб отримати потрібну кількість продукту.

Професійна маска Absolut Repair Molecular, L’Oréal Professionnel

Салонний догляд

Для максимального ефекту відновлення волосся приходьте до салонів L’Oréal Professionnel за салонною процедурою молекулярного відновлення Absolut Repair Molecular.

Окрім професійного шампуню, професійної сироватки та професійної маски стилісти використовують додатковий засіб, який недоступний для домашнього використання, — відкрити для себе всі його переваги можна тільки в салонах краси.

Власний досвід

Інфлюєнсерка Настя Бурлака користувалася продуктами однією з перших в Україні. Вона каже, що оцінила всі переваги лінійки та якість волосся після використання.

"Моє темне від природи волосся в'ється, воно пористе та неслухняне, — каже Анастасія. — Щоб воно мало гарний вигляд, його потрібно постійно вкладати. Я роблю укладання майже щодня. Хотілося б уникати використання стайлерів для гарячого укладання — проте чи не щодня використовую прасочку для випрямлення волосся та надання йому глянсового блиску. Звісно, це відбивається на стані волосся та його кінчиків.

Я в постійному пошуку засобів, які можуть допомогти відновити моє пошкоджене волосся, тому нову лінійку Absolut Repair Molecular я очікувала з особливим нетерпінням.

Перше, що мене вразило, — флакони: мають дійсно стильний вигляд. Я люблю засоби для догляду з тонким ароматом, тому ніжні ноти Absolut Repair Molecular виявились саме тими, що потрібно.

Absolut Repair Molecular, L’Oréal Professionnel

Попри те, що густий шампунь легко піниться та дає пишну піну, він, на відміну від багатьох інших засобів, не потребує надзусиль у змиванні, — вимивається легко. Особливо сподобалася нова логіка використаннязасобів: зазвичай маски для волосся — це змивний догляд, а сироватки — навпаки. В лінійці Absolut Repair Molecular маска наноситься останньою та не змивається, а сироватка (яка, до речі, дуже економно витрачається), залишається на волоссі. Дещо схоже на догляд за шкірою. Після змивання волосся наповнене, блискуче, розсипчасте, дуже м'якеньке. Колосальна різниця відчувається вже з першого використання. Це допомогло мені усвідомити, що я й надалі віддаватиму перевагу професійному догляду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.