До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 засобів, які варто включити до догляду за шкірою цієї весни

Зміна сезону це нагадування оновити косметичну поличку. Ось нові та перевірені засоби, які варто включити до власних ритуалів з догляду за шкірою цієї весни.

Crème Riche Revitalisante No.1 de Chanel

Насичений крем Crème Riche Revitalisante No.1 de Chanel з червоною камелією, Chanel

Весняна погода може бути вітряною, холодною та різкою. Саме для цих випадків (а ще для всіх тих, коли ми надто захопилися кислотами, агресивними процедурами та пілінгами) цей крем незамінний. Він містить екстракт і олію червоної камелії, а також кераміди камелії. Олія червоної камелії підтримує захисну функцію шкірного бар'єру, а її кераміди разом із дріжджовим екстрактом покращують зволоження та захист шкіри.

Реклама

Capture Totale Le Sérum, Dior

Capture Totale Le Sérum, Dior

Тим, хто дивиться в дзеркало і думає, який стомлений виснажений вигляд має обличчя, варто придивитися до Capture Totale Le Sérum буде результативніше. Зіркову сироватку Dior оновили: зараз у ній екстракт мадагаскарської рослини лонгоза, яку Dior вивчає та вирощує понад 30 років серед тропічних лісів. Її називають "квітка-фенікс" і це не просто натяк на її життєздатність, а пряма вказівка на неї. В основі антивікової дії лонгози 85 молекул, які напряму діють на стовбурові клітини шкіри. Крім того, в складі сироватки два типи гіалуронової кислоти, поєднані з полігліцеринами, для так званого наповнювального ефекту, а ще тосканський ірис. Він створює на поверхні шкіри захисний щит від ультрафіолетових променів, попереджає карбонізацію білків (хімічну реакцію, яка спричиняє їхнє пошкодження), вдвічі зменшуючи її ризик.

Prisme Libre Prep & Set Glow Mist, Givenchy

Prisme Libre Prep & Set Glow Mist, Givenchy

SPF45, PA++++ це головне, що треба знати про цей засіб. Він забезпечує дуже крутий захист від ультрафіолетових променів обох типів, А та В. Його можна наносити поверх макіяжу і він слугуватиме фіксатором. Його можна використовувати як праймер він зволожуватиме шкіру. Цей міст має з'явитися в кожній косметичці, він того вартий. Важливо: запуск продукту в Україні відбудеться пізніше, ніж у світі, тому радимо пильнувати.

Perfection Lux Serum, Luce di Sorrento

Perfection Lux Serum, Luce di Sorrento

Наприкінці зими колір обличчя аж ніяк не найкращий. Коли хочеться сяяти попри все, варто звертатися до засобів з вітаміном С. Сироватка Luce di Sorrento живильний концентрат для тьмяної шкіри. Злегка освітлює, зволожує, відновлює завдяки вітаміну С, гіалуроновій кислоті та морській воді у складі.

Polypeptide Collagel Mask, HydroPeptide

Polypeptide Collagel Mask, HydroPeptide

SOS-засіб: гідрогелева маска має ефект ліфтингу та пробуджує шкіру. Її можна використовувати перед фотосесією (ну раптом у вас є для цього привід) або перед важливим виступом. У складі пептиди, які стимулюють вироблення колагену, та потужні зволожувальні поживні речовини. Маска також здатна освітлювати пігментні плями.

H.E.O. Mask, Medik8

H.E.O. Mask, Medik8

Двоетапна нічна маска Medik8 рятує від сухості шкіри, яка так часто зустрічається на перетині сезонів. Виробник пояснює, що в ній поєдналися три кити зволоження: гідратори (мультимолекулярна гіалуронова кислота, гліцерин та NMF), емолієнти й оклюзиви. Ретельно вивірене співвідношення цих компонентів забезпечує справжнє зволоження для зневодненої або сухої шкіри. Серед приємних "побічних ефектів" надання сяйва, тургору та пружності шкірі.

CO2GelMaskPremium, Mediplorer

CO2 Gel Mask Premium, Mediplorer

Маска СО2 зірковий засіб японського бренду Mediplorer: її знають за короткою назвою "карбоксі". 25 років її формула лишалася незмінною; зараз її переглянули: тепер концентрація молекулярного СО2 в ній на 40% вища. У формулу додали високотехнологічні пептиди: SYN-TC та SYN-AKE, відомі завдяки своїй ботулоподібній дії. У складі також запатентована форма вітаміну С-APPS з високою здатністю проникнення в глибокі шари шкіри, водорозчинна форма вітаміну Е TPNa, кераміди, гіалуронова кислота, ресвератрол та олія горіху какаі з джунглів Амазонки. Must try!

Інтенсивний набір з вітаміном C², Institut Esthederm

Інтенсивний набір з вітаміном C², Institut Esthederm

28-денний курс проти пігментації, для сяйва шкіри розрахований на 4 тижні застосування. В наборі сироватка-бустер проти темних плям, яка поєднує 10% чистого вітаміну С і 2% провітаміну С для покращення кольору обличчя та надання здорового сяйливого вигляду.

Крем для обличчя The Cream, Augustinus Bader

Крем для обличчя The Cream, Augustinus Bader

Легкий крем на щодень, який прекрасно зволожує і миттєво вдосконалює шкіру. У кремі застосовано технологію TFC8: оновлювальний комплекс натуральних амінокислот, вітамінів і молекул, вітамін A у формі ретиніл пальмитат, який поліпшує регенерацію, зменшує тонкі зморшки, покращує бар'єрну функцію шкіри, а також вітамін С та пантенол. Хто засумував за простими дієвими засобами і жвавим кольором обличчя майте на увазі.

Інтенсивно зволожувальний крем для рук, Herbliz Berlin

Інтенсивно зволожувальний крем для рук, Herbliz Berlin

Руки навесні потребують особливого догляду: ми все частіше відмовляємося від рукавичок з огляду на сезон, проте погода все ще може бути холодною та вітряною. Крем для рук з оліями троянди, конопель і ши, вітаміном Е та скваланом чудово зволожує та живить шкіру. Водночас ціна засобів нової для України марки Herbliz Berlin залишається доступною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.