До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не тільки кубики: Ешлі Грем демонструє живіт – і викликає захват

"Привіт, новий животик, — публікує Ешлі Грем Instagram Stories. – Ти маєш геть новий вигляд – не такий, як я звикла. Але я тобі вдячна".

@ashleygraham

Фото живота Ешлі після вагітності не приховує розтяжок, а шкіра зовсім не здається пружною. Проте воно є життєво важливим нагадуванням усім нам цінувати власне тіло – хоч яку форму воно нині має.

Реклама
@ashleygraham

У січні 2022 Грем народила близнюків, Романа й Малачі. І залишається собою справжньою в Instagram, як і після народження першого сина Айзека. Ділиться світлинами, які документують реалії грудного вигодовування, документує саму вагітність і всі відчуття, біль, тілесні зміни. Її профайл — це чудове місце, куди можна завітати, щоб отримати не тільки дозу бодипозитиву, а й усвідомити важкі та дивовижні реалії материнства. М’яко кажучи, це втішає.

Грем доєдналася до Селени Гомес у публічному прийнятті свого живота. Нагадаємо, у серпні Гомес опублікувала відео в TikTok, де, позуючи на яхті в яскравому купальнику, заявила: "Реальні животи, чорт забирай, повертаються!". Поки ми, жінки, так часто відчуваємо потребу втягнути живіт, Гомес чхати хотіла на правила – і мала водночас сенсаційний вигляд.

Мораль? – Незалежно від фігури, розміру, віку чи раси, час починати любити себе. І кожну частину свого тіла, – хоч який вигляд вона має. Так заповідають нам Селена й Ешлі.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.