До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших сцен жіночої мастурбації в кіно

Згадуємо найцікавіші сцени жіночої мастурбації в кіно.

"Форма води", 2017 рік, режисер Гільєрмо дель Торо

Життя самотньої Елізи, яким воно було до зустрічі з "монстром"-амфібією, котрого вона зустріла в секретній лабораторії, було рутинним та розміреним, і можна було б подумати, що вона — синя панчоха. Якби не сцени її дозвілля наодинці з собою у ванній.

Реклама

"Плезантвіль", 1998 рік, режисер Гері Росс

Ще одна знакова сцена у ванній: коли героїня відкриває для себе захопливий світ мастурбації, чорно-біле кіно перетворюється на кольорове.

"Життя Адель", 2013 рік, режисер Абделатіф Кешиш

Головна героїня культового фільму мастурбує на межі сновидінь та реальності — в цей час вона думає про дівчину з синім волоссям, Емму.

"Сексуальне виховання", 2019 рік, режисери Кейт Геррон, Бен Тейлор

Еймі Гіббс сповнена рішучості розкрити власну сексуальність — на цьому шляху її ніщо не зупинить. Трохи комічна сцена, яка легко знімає табу з селф-сексу та урівнює дівчат з хлопцями в праві на мастурбацію.

"Секс і місто", 1998–2004 роки, автор ідеї Даррен Стар

Саманта Джонс, майстерно втілена Кім Кетролл, багато чого робила вперше на екрані. Наприклад, вправлялась в задоволенні, одночасно відповідаючи телефоном: "Вибач, я мастурбую. Я попереджала, що займатимусь цим весь день".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.