До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеси на бобах: бюджетні beauty-засоби, які обожнює редакція

"Бюджетні – це що мається на увазі? – пише в робочому чаті редакторка сайту Марина Шулікіна. – Бо, порівнюючи з Dr.Barbara Sturm, і Medik8 дешевий". Звісно, це жарт. Звісно, редакція Vogue, в мирний час розпещена всілякими засобами для догляду за шкірою, теж переживає складні часи. Ми працюємо, донатимо й вишукуємо недорогі засоби. Бо завжди знаємо, де потрібні наші заощаджені гроші. Отже, бюджетні beauty-улюбленці редакції VOGUE UA.

Фото: архів VOGUE
Денний зволожувальний засіб AM Facial Moisturising Lotion, CeraVe, SPF25. До 350 грн

Олександра Семенченко, Fashion Market Editor у Vogue Ukraine

Реклама

Я маю нормальний тип шкіри, але деякі зони схильні до сухості, тому цей денний крем – справжня знахідка. Його великий плюс – SPF у компонентному складі, що усуває потребу в додаткових засобах захисту від УФ-променів. Крем добре зволожує й не містить ніяких запашників. Він є в різному об’ємі, але навіть такого невеликого тюбика в 50 мл вистачає на тривалий час у разі щоденного вжитку: достатньо всього кілька натиснень – і шкіра насичена й добре зволожена.

Денний зволожувальний засіб AM Facial Moisturising Lotion, CeraVe, SPF25, до 350 грн
Маска для волосся з кератином Keratin, Kallos, до 150 грн

Альона Пономаренко, beauty-редакторка VOGUE UA

Це сенсаційна знахідка – особливо для тих, хто має густе, довге й просвітлене волосся. Ціна продукту дає змогу не заощаджувати, та навіть за умови щедрого нанесення він не обтяжує пасом та не збільшує частоту миття. Kallos – це угорський бренд; у компонентному складі якого є цитринова кислота, як у моїх улюблених Acidic Concentrate, Redken, а також силікони, які в догляді за волоссям – благо, а не навпаки. Активні інгредієнти – гідролізований кератин та молочні протеїни, щоб відновлювати структуру волосся. Паковання – це літрова банка (literally!). Аромат – тонкий та приємний. Користувалася маскою місяців зо три – і цілковито задоволена станом волосся. Найкращі рекомендації.

Маска для волосся з кератином і молочним протеїном Keratin, Kallos, до 150 грн.
Нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask. До 150 грн

Валерія Лакома, fashion-редакторка VOGUE UA

Якщо у вас також сохнуть і лущаться губи в холодну пору року, як у мене, то для вас точно згодиться нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask. Це мій головний sos-засіб, який лише за кілька разів відновлює структуру шкіри. Дія маски полягає в усуненні відмерлих частинок шкіри, завдяки чому губи стають м’якими, зволоженими й наповненими. Маска омолоджує шкіру, поліпшує мікроциркуляцію, розгладжує дрібні зморшки на губах і навколо них, надає об’єму та ліфтинг-ефекту. Laneige Lip Sleeping Mask виходить у двох обсягах: 3 г та 20 г (але навіть маленького вам вистачить надовго), а також у кількох ароматах. Моя улюблена маска для губ з ароматом лісових ягід. До набору входить маленький пензлик, яким зручно наносити засіб.

Нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask, до 150 грн
Cироватки Centella Cica Calming Ampoule та Peptide Volume Ampoule, Adelline, до 330 грн кожна

Юлія Костецька, видавчиня VOGUE UA

Мої фаворити – ці дві anti-age корейські сиворотки, одна з яких профілактична від куперозу. Інколи просто наношу мікс цих сивороток під крем (концентрат DMAE), а інколи – проходжуся по сиворотках масажером Re-Fa. Ефект – пружна, наповнена шкіра.

Cироватка Centella Cica Calming Ampoule, Adelline, до 330 грн.

У компонентному складі першої – Центела азійська, яка неперевершено працює із захисним бар’єром шкіри, загоює, заспокоює тощо.

Cироватка Peptide Volume Ampoule, Adelline, до 330 грн.

У компонентному складі другої – комплекс пептидів, що стимулює відновлення, аденозин для антиоксидантного захисту та пришвидшення синтезу еластину й колагену, ніацинамід (вітамін В3) проти куперозу, а також два компоненти для зволоження: трегалоза та алантоїн.

Очищувальний та розгладжувальний гель для вмивання, Sephora (Smoothing Cleanser, Sephora Collection), 12 доларів

Дар’я Слободяник, редакторка відділу культури Vogue UA

Я фанатка очищення шкіри, і завжди шукаю щось цікаве й нове серед продуктів для очищення. Останні півтора року моїм великим коханням був очищувальний засіб Exfoliating Cleanser космецевтичного бренду Hydropeptide, але з новим курсом долара його ціна виявилася для мене зависокою, тож, я почула шукати, чим замінити.

У травні, коли я вперше з початком повномасштабного вторгнення виїхала до Європи, у краківській Sephora я знайшла альтернативу – втричі дешевшу, але точно не менш якісну. Напишу назву англійською, бо так буде простіше відшукати засіб – Smoothing Cleanser, Sephora Collection. Відтоді я, здається, придбала десь шість банок цього засобу – не тому, що він не ощадний, ні. Просто, не знаючи, коли зможу знов виїхати до Європи, щоразу купую дві банки засобу щонайменше, щоб бути спокійною. Дарую подругам і щиро раджу всім, хто, як і я, цінує засоби для вмивання з активними інгредієнтами.

Очищувальний та розгладжувальний гель для вмивання, Sephora (Smoothing Cleanser, Sephora Collection), 12 доларів

Купуючи засіб, я, чесно кажучи, звабилася двома словами: exfoliate & glow (відлущення та сяяння), бо, власне, все життя до цього йду – до ідеального сяяння шкіри, якого, втім, не досягти без відлущення. Сприяють відлущенню два активні інгредієнти в компонентному складі гелю – альфа- й гідрокислоти (AHA та BHA) та саліцилова кислота. Також гель для вмивання містить алое вера, що має заспокійливі властивості. Гель згодиться для нормальної, сухої та комбінованої шкіри, запевняє виробник – що ж, для моєї нормальної підійшов ідеально.

Виробник обіцяє, що після тривалого використання гелю шкіра стане помітно гладкою та сяйливою. Це правда – я обожнюю свою шкіру після вмивання й буквально дня не можу прожити без гелю (використовую вранці й увечері, але для початку виробник радить користуватися раз на день, щоб подивитися, чи не буде подразнень). Для мене цей Smoothing Cleanser від Sephora – стовідсоткова альтернатива дорожчим засобам для вмивання з кислотами.

Що важливо: гель не має аромату, легко змивається, а ще на 98% складається з природних інгредієнтів.

Гель для вмивання Refreshingly Clear, Neutrogena, до 240 грн.

Оксана Белоусова, літредакторка VOGUE UA

Проти природи нічого не поробиш – скільки себе пам’ятаю, моя шкіра завжди була схильна до жирності. Я давно призвичаїлася жити з усіма "принадами" такої схильності – розширеними порами, чорними цяточками та відчайдушним блиском. Але не все так погано, коли поруч є правильний засіб. Гель для вмивання Neutrogena Refreshingly Clear з його чудовим ароматом грейпфрута допомагає мені жити в злагоді зі своєю шкірою. Він усе робить правильно – пори звужує, чорні цятки знищує й водночас дарує шкірі м’якість і навіть доволі помітне зволоження. Цей засіб навчив мене вважати, що мені пощастило з моїм типом шкіри.

Гель для вмивання Refreshingly Clear, Neutrogena, до 240 грн.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.