До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жовта помада — найнесподіваніший б'юті-тренд цієї весни

В це складно повірити, але надпопулярна помада весни — жовта. Не найочевидніший вибір для кольору губ, чи не так? Проте тренди в макіяжі теж підвладні глобальним подіям у світі. Тож — так, один із головних кольорів макіяжу весна-літо 2023 — Energizing Yellow.

Etro

На подіумі Etro з'явилася модель із оксамитовим макіяжем губ. Візажистка Чао Лі Хсу, яка виросла в Нідерландах та живе в Нью-Йорку, не розкриває секретів цього образу; відомо лише, що для макіяжу обличчя використовували аерограф. На подіум вийшли також моделі з синім макіяжем губ. Заради справедливості: жовто-синя гама не була головною в макіяжі; червоні вуста з оксамитовим покриттям теж фігурували на подіумі Etro.

Реклама

Варіації жовтого кольору для губ ми бачили й на інших шоу: металік на Thom Browne та Ujoh, акварельний — на Mame Kurogouchi, жовтогарячий — на Dsquared2. Мусимо визнати, вони теж мають разючий вигляд.

Mame Kurogouchi
Mame Kurogouchi
Ujoh
Ujoh
Dsquared2
Thom Browne

Жовтій помаді є місце не лише на подіумі: це довела Дженніфер Лопес в кліпі "Live It Up" 9 років тому — і мала неперевершений вигляд.

Повторити оксамитовий ефект жовтого, як на шоу Etro, навряд чи вдасться, проте є варіанти перетворити власні вуста на маніфест: помади кольору мімози є у кількох брендів. Помада Viva Glam X Keith Haring, М.А.С вийшла минулого року в серії Viva Glam лімітованим тиражем, проте її досі можна знайти онлайн. Передача кольору — надзвичайна.

Помада Viva Glam X Keith Haring, М.А.С

Ще одна архівна помада, досі доступна на онлайн-майданчиках, — Dior. Це передусім комфортне кремове покриття, яке забезпечує бунтівний вигляд, проте є буржуазним та розкішним за своєю суттю.

Rouge Dior №610 Sunny Matte

Красивий жовтий відтінок є у NYX в серії Macaron Pastel Lippies. Він має назву Citron.

Macaron Pastel Lippies відтінку Citron, NYX

Нарешті, помада, яку можна знайти лише онлайн (в Україні бренд не представлений) — Jolie Cosmetics.

Vivid Colors Bold Effect, Jolie Cosmetics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.