До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Старіти красиво: 6 порад Ізабелли Росселліні

Ізабелла Росселліні 18 червня святкує 70-й день народження. Акторка відома не тільки яскравими роботами – "Синім оксамитом" Девіда Лінча чи "Смерть їй личить" Роберта Земекіса, але і тривалою співпрацею з косметичним гігантом Lancome. Вперше представляти цей французький бренд їй довірили на початку 1980-х, коли італійці було трохи більше 30 років. Приклад Росселліні доводить, що вік – це не перешкода для краси, а сама вона розповідає, як можна старіти з гідністю.

Догляд за шкірою

Кремами я почала користуватися ще в юності. У мене був крем для шкіри, під очі, а також сонцезахисний. Щоправда, взимку, коли сіро, я останнім часом нерідко забуваю ним користуватися, але з цього року стала уважнішою. Це важливо для всіх жінок, не варто нехтувати SPF-захистом.

Реклама
Косметичні процедури

Моє рішення – це нічого не робити. Проте, я впевнена, що різні втручання або ін'єкції краси – це особиста справа кожного. Якщо комусь так буде легше і спокійніше, то нехай. Річ у тому, що в дитинстві я перенесла важку операцію на хребті, й одна лише думка, що мені варто повернутися до лікарні, навіть заради краси, лякає. Подивіться на світлини Сімони Синьйоре або Анни Маньяні – вони залишалися красунями і в дуже дорослому віці. Крім того, використовувати ботокс мені не дозволяє моя філософія. З одного боку, я тримаю ферму, їм винятково органічну їжу, але при цьому колотиму у своє обличчя отруту, яка паралізує мої м'язи, хоч і в дуже маленьких дозах?

Позитивне мислення

Мені здається, що позитивне мислення – це частина мене, і я вже народилася радісною. Я завжди була вдячна життю за те, що у мене є. Природно, що як будь-яка жінка, я часто дивлюся в дзеркало і можу бути чимось незадоволеною, але це не означає, що потрібно одразу засмучуватися. Так, коли я бачу свою шию – її стан здатен довести мене до божевілля, але я одразу собі повторюю, що помада на губах має все ще чудовий вигляд.

Одягатися відповідно до віку

Одягатися відповідно до віку, одягатися елегантно або стримано – це все штампи. Подивіться на прекрасну Айріс Апфель, яка носить божевільні аксесуари і яскраві принти, а комусь комфортно в мінімалістичному одязі. Я вважаю, що одяг має бути дзеркалом вашого характеру і способу життя, вам повинно бути в ньому комфортно. Елегантність для мене – це індивідуальність і власний погляд, решта – мішура.

Жіноча солідарність

Мені важлива близькість з донькою, цей зв'язок поколінь допомагає нам тримати руку на пульсі. Старшій доньці Еллетрі було 10 років, коли народилася молодша дитина – син Роберто, тобто я практично упродовж 30 років безперервно почувалась матір'ю, яка постійно повинна за кимось доглядати і про когось турбуватись. Коли діти виросли, у мене навіть виникло відчуття спустошеності, але в цей момент матір'ю стала моя донька і наш зв'язок знову став міцнішим.

Ізабелла Росселліні з донькою Еллетрою
Про допитливість

Допитливість – це те, що робить моє життя насиченим і цікавим. І це те, що не залежить від віку. Чим би я не починала займатися – зніматися в кіно, вивчати життя тварин або писати сценарії, я все роблю з цікавістю, запитуючи себе: "А що буде, якщо ...". Мій внутрішній інтерес для мене завжди важливіший, ніж зовнішній успіх, який може бути, а може й не бути.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.