До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

I can love me better: кращі секс-іграшки, створені жінками для жінок

10 кращих секс-іграшок для жінок, створених жінками

Вібратор Eva, Dame

Реклама

Кліторальний вібратор Eva можна використовувати без рук (він позначається як wearable — "той, що вдягається"). Він видає приємні коливання і залишається на місці під час сексу з партнером.

Бренд Dame був заснований сексологинею Олександрою Файн та інженеркою Массачусетського технологічного інституту Джанет Ліберман у 2014 році. Мета полягала в тому, щоб "виробляти секс-іграшки для людей із вульвами — людьми з вульвами, які розуміються на анатомії кінцевого споживача". У своєму дизайні Dame використовує реальні відгуки клієнток. Рік тому, у 2002-му, Dame став першим брендом сексуального велнесу, представленим у Sephora.

Spot, Maude

П'ятишвидкісний, вигнутий, анатомічної форми внутрішній вібратор чудово впорається зі стимуляцією точок G або Р. Доведеться притримувати його руками.

Інклюзивний, безпечний та мінімалістичний бренд Maude запущений у 2018 році. Його витвори — досконалі з точки зору дизайну. Засновниця — Єва Гойкочі, колишня правниця в галузі охорони здоров’я. Її ставлення допомогло модернізувати підхід до сексуального велнесу: об'єкти Maude позиціонуються на перетині догляду за тілом і здоров’я, з однаковою видимістю. Їх можна знайти в Sephora, Nordstrom, Saks Fifth Avenue тощо. У 2020 році Дакота Джонсон приєдналася до команди як інвесторка і співкреативна директорка.

Безконтактний стимулятор Baci, Lora DiСarlo

Безконтактний роботизований масажер Baci, Lora DiCarlo, достовірно імітує рухи губ, пальців і язика. Дві мембрани витісняють повітря, а не всмоктують його.

"Я пишаюся тим, що сексуально позитивна, і маю честь бути засновницею компанії, яка змінює спосіб мислення, риторики та взаємодії в сфері сексуального здоров’я та благополуччя", — каже Лора Геддок, засновниця і генеральна директорка Lora DiCarlo. Після залучення Кари Делевінь як співвласниці та креативної радниці бренд Lora DiCarlo вийшов на інвестиційну платформу Republic.

Lora DiCarlo потрапили в заголовки газет завдяки своєму мікророботу Osé, представленому на CES, найвідомішому ярмарку технологій у світі. Іграшка отримала нагороду за інновації в робототехніці (трохи пізніше її відкликали через "аморальність").

2.0, Lioness

Пристрій Vibrator 2.0, Lioness, використовує вбудовані датчики та інтуїтивно зрозумілий мобільний додаток для візуалізації збудження й оргазму.

Історія Lioness почалася в Каліфорнійському університеті в Берклі, де Ліз Клінгер і Джеймс Венг вперше вирішили застосувати кращі технології в продуктах сексуального здоров’я. Зараз вони є співзасновниками успішного високотехнологічного бізнесу, Ліз також є генеральною директоркою компанії. Lioness використовує технологію біологічного зворотного зв'язку для збору даних про інтенсивність оргазму людей. Це схоже на інші персональні пристрої відстеження здоров’я, як-от Clue для трекінгу менструації.

Vesper Vibrator Necklace, Crave

Підвісок-вібратор Vesper Vibrator, Crave, одночасно виконує функції намиста та вібратора — маленького і тонкого, але потужного. "Усі наші продукти розроблені командою, очолюваною жінками, у нашому передовому науково-дослідному центрі та мікрофабриці в Сан-Франциско, — каже Ті Чанг, дизайнерка і співзасновниця Crave. — Я хотіла розробити справді красиві продукти для задоволення, яких люди не соромляться".

Crescendo 2, MysteryVibe

Crescendo 2, MysteryVibe, відзначений нагородами як найбільш гнучкий вібратор у світі, який можна повністю персоналізувати.

Співзасновниця MysteryVibe і головна спеціалістка з питань задоволення Стефані Еліс створила Crescendo, вібратор, який адаптується до піхви кожного користувача шляхом згинання та скручування. Його універсальність покликана усунути табу щодо того, хто та як використовує секс-іграшки.

Liberty by Lily Allen, Womanizer

Безконтактні хвилі Вуманайзера найбільше схожі на коливальні потоки повітря, зосереджені в одній точці. Оргазму можна досягти менш ніж за п'ять хвилин.

"Викрикуй власне ім'я!" — девіз Womanizer. Це феміністичний бренд, створений для жіночого задоволення. Його представниця, британська співачка Лілі Аллен, поділяє сексуальнопозитивну філософію: жінки мають право насолоджуватися — і їм нема чого соромитися. Вакуумна технологія Pleasure Air не передбачає ні вібрації, ні ковзання, ні тертя. Треба пробувати!

Zen in Matcha, Iroha by Tenge

Інтимний масажер Matcha, Iroha by Tenge, — гарний на вигляд та виготовлений із приємного на дотик силікону.

"Правильне харчування, активність і повноцінний відпочинок є запорукою міцного здоров’я, а догляд за собою важливий для всіх нас. Ми віримо, що задоволення, якого прагне наше тіло, є ключовим елементом піклування про себе", — кажуть засновниці бренду.

Newyogo, Osuga

Іграшка здобула нагороду Red Dot Design Award 2022. Форма двокомпонентної секс-іграшки Newyogo була натхнена формою авокадо, вигини якого нагадують жіночу анатомію. Вібратором можна керувати за допомогою простого пульта дистанційного керування.

Заснований у 2015 році, Osuga — це бренд сексуального здоров’я, створений жінками для жінок. Він побудований на естетиці, що поєднує потужні функціональні іграшки з чудовим дизайном. "Ми заохочуємо кожну власницю вульви досліджувати насолоду любові до себе. Робіть вибір на користь радощів, зробіть звичайне життя солодшим", — кажуть вони.

Hot Lover, Satisfyer

Розумний вібратор Hot Lover, Satisfyer, має 12 режимів вібрації. Бренд, що його випускає, стоїть на перетині сексуального здоров’я, краси та технологічних інновацій і належить компанії Triple A Internetshops GmbH, що розташована в Білефельді, Німеччина.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.