Тоут від The Row — найпопулярніша сумка 2024 року, яку хочуть усі

Без сумніву, Мері-Кейт і Ешлі Олсен думали про практичність, коли створювали тоут N/S Park для The Row. Великий розмір (38x43x20 см) підтверджує це: в цю сумку спокійно вміщається ноутбук, важливі речі та ще трохи всього, що вам може знадобитися. А завдяки плоскій ручці її легко носити на плечі. Замість блискавки чи магніту цей аксесуар має зав'язки, які зручно відкривати й закривати, а ще вони надійно тримають сумку закритою, особливо якщо носити її під рукою. Для тих, кому потрібен щоденний варіант, середній розмір (33x28x15 см) — саме те. А якщо ви любите мінімалізм, маленька версія (25x22x12 см) стане ідеальним рішенням для найнеобхіднішого.

Сестри Олсен добре знають, чого хочуть їхні клієнтки. "Мені дуже пощастило мати такий тісний контакт з цими жінками. Вони буквально визначають наші напрямки з сезону в сезон, — ділилася Мері-Кейт в інтерв’ю для Vogue. — Коли ми створюємо, ми думаємо про конкретних клієнток. Ми розуміємо, як виглядає їхній день. Ми знаємо, що їм потрібно в певний сезон і що відбувається у їхньому житті".

Такий підхід працює на всі сто. Як і всі інші сумки The Row, тоут Park N/S моментально став гітом, як тільки з’явився на ринку кілька років тому. І тепер його можна побачити на плечах багатьох знаменитостей. Зої Кравіц, Кендалл Дженнер, Дженніфер Лоуренс та інші зірки не розлучаються з ним.

Чому цей тоут настільки популярний? Все просто: у ньому втілено мінімалізм, що став візитною карткою The Row. N/S Park – це елегантна, стримана сумка з ледь помітним логотипом на зернистій шкірі. До речі, ця сумка доступна також у лакованій шкірі, нубуку та замші. За кілька років після свого запуску цей тоут став справжньою класикою. З великою кількістю варіантів, які можна знайти на різних платформах, можна з упевненістю сказати: N/S Park — це ікона сучасної моди.

The Row N/S Park Tote

Популярне на VOGUE