Ботильйони-панчохи – найелегантніше взуття осіннього сезону 2024

Базовий гардероб взуття на прохолодну осінь має містити щонайменше три пари – чоботи на плоскій підошві, елегантні ботильйони на підборах та зручні кросівки. Нині говоримо про другі. Серед усього можливого осіннього взуття на підборах, ботильйони-панчохи є найбільш універсальною та вічною парою, яка поєднується з будь-чим.

Getty Images

Декілька років тому бажаним взуттям були й високі чоботи-панчохи. У 2024-му обтислі високі чоботи не є прикладом для наслідування – їм на заміну прийшли вільніші фактурні чоботи зі складками. Натомість прихильниці взуття, яке підкреслює форму ноги й ніби видовжує силует, тепер можуть створювати образи з коротшою моделлю до щиколоток або трохи вище – ботильйонами-панчохами. Така модель на підборах влучна з будь-яким одягом та підкреслює жіночність.

Launchmetrics

На тонкому та високому чи низькому та широкому каблуці, чоботи-ботильйони гарні як у класичних образах, так і в повсякденних. Ними можна доповнити вишуканий образ з жакетом-сукнею або спідницею-колоною, чи зробити акцентним елементом у стилізації з прямими джинсами та кардиганом чи то взути під контрастні колготки з довгим светром та пальтом.

Launchmetrics

Найбільше в цьому осінньому взутті нас тішить очевидна вседозволеність, адже насправді будь-яке поєднання з ними матиме стильний вигляд. Обирайте свою мінімалістичну пару, аби в цьому переконатися.

Balenciaga

Balmain

Toteme

Stella McCartney

Stuart Weitzman

Популярне на VOGUE