До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі білі комбінезони як модна альтернатива весільним сукням

Крім сексуальних catsuits, що повторюють контури фігури, дизайнери цього сезону пропонують вибирати елегантні білі комбінезони, в яких можна вирушити під вінець. Чисті лінії, монохромні відтінки та позачасовий дизайн – основні складові ідеального білого комбінезону, який потрібно додати у свій гардероб нареченим, які цінують комфорт та практичність. Пам'ятайте, що білий комбінезон ви зможете носити і після головної урочистості, оновлюючи образ новими аксесуарами та прикрасами.

Viktor & Rolf Bridal

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023, крім пишних весільних суконь, що нагадують повітряні тістечка, романтичних моделей з бантами, силуетних суконь-рибок з довгими шлейфами, ефектних образів з невагомими кейпами і найчуттєвіших варіантів з відкритими плечима, одну з головних тенденцій представляють білі комбінезони. Так, Viktor & Rolf Bridal запропонували лаконічний комбінезон з коміром-хомутом, що переходить у капюшон, замість фати, а Andrew Kwon Bridal показали елегантний варіант з делікатним ліфом, усипаним квітковими пуп'янками, і довгою вуаллю від плеча – такий варіант анітрохи не поступається красою вінчальній сукні. Тим часом, практичніший і універсальніший варіант ви знайде в колекціях Galvan Bridal (комбінезон-халтер, що поєднує два види фактур) і Michael Kors Collection (строгий брючний варіант для міських ділових зустрічей або особливих подій).

Реклама
Andrew Kwon Bridal
Galvan Bridal
Michael Kors Collection осінь-зима 2022/2023

Vogue.ua зібрав найкраші білі комбінезони цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.