До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найчуттєвіші весільні сукні з відкритима плечима

Нещодавно ми розповідали вам про головні весільні тренди сезону, а тепер хочемо докладніше розглянути один елегантний, ніжний і вишуканий силует — вінчальні сукні з відкритими плечима, що завжди в моді. Свого часу в сукнях з відкритими плечима виходили заміж Шарлотта Казірагі, Вікторія Бекхем, Клаудія Шиффер, Бейонсе, Тіна Кунакі, Єва Лонгорія та багато інших знаменитостей. Нині білі сукні-бюстьє як і раніше актуальні, а в новому сезоні осінь-зима 2022/2023 ви зможете знайти десятки стильних варіантів для найособливішого дня.

Elie Saab

Білі сукні з відкритими плечима – класика весільної моди. Вони можуть бути виготовлені з ніжного мережива, лаконічного й розкішного атласу або кількох шарів невагомого тюлю. Байдуже, виберете ви обтислу весільну сукню-рибку, невагомий образ А-силуету, мінімалістичне вбрання з монохромного крепу або сукню з пишною спідницею в стилі принцес, відкриті плечі додадуть чуттєвості й витонченості вашому образу. Придивіться до весільної сукні Amsale та Dana Harel. Це саме той випадок, що утворює ідеальний баланс сексуальності й простоти.

Реклама
Oscar de la Renta
Reem Acra
Viktor & Rolf
Neta Dover

Якщо вам до душі пишні сукні-тістечка, подібні до невагомих хмар, то вам точно сподобається білосніжна сукня-бюстьє з тюлю Reem Acra, а якщо хочете повторити весільний вихід Гейлі Бібер, то візьміть на замітку нову сукню Oscar de la Renta, виготовлену за тим самим принципом. Тим часом дівчата, які віддають перевагу романтичним силуетам, захочуть одягнути на весілля делікатну сукню Marchesa Notte, розшиту сотнями білих бутонів, або ніжний образ у відтінку айворі Elie Saab.

Monique Lhuillier Bliss
Lela Rose
Dana Harel
Marchesa Notte
Amsale

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.