До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні весільні тренди сезону осінь-зима 2022/2023

Ми дуже хочемо вірити в те, що цієї осені весільний сезон відбудеться й тисячі наречених зможуть здійснити свою дитячу мрію та вдягнути білу весільну сукню. Майбутнім нареченим пропонуємо вже зараз ознайомитися з новими трендами весільної моди, серед яких: великі банти, романтичні рюші й волани, об’ємні рукави, квітчасті аплікації, квадратні викоти в зоні декольте, шлейфи від талії або лопаток, бальні сукні в стилі принцес, а також образи із чорними елементами. Vogue.ua зібрав 9 головних весільних трендів сезону осінь-зима 2022/2023.

Viktor & Rolf Bridal
Банти

Банти вже кілька сезонів поспіль не хочуть залишати весільні колекції брендів. Кожен дизайнер інтерпретує цю жіночну деталь по-різному: одні пропонують великі банти на спині або талії, а інші прикрашають елегантною деталлю плечі. У колекціях брендів можна побачити як об’ємне прочитання цього романтичного тренду, так і вишукані маленькі бантики. Шукати натхнення пропонуємо у весільних колекціях Halfpenny London, Monique Lhuillier Bliss та Neta Dover.

Реклама
Halfpenny London Bridal
Monique Lhuillier Bliss Bridal
Neta Dover Bridal
Об’ємні рукави

У новому сезоні дизайнери пропонують вибирати сукні з акцентом на рукави — популярним трендом осіннього сезону. У колекціях брендів представлені весільні сукні з рукавами-ліхтариками в стилі епохи Регентства, образи з невагомими рукавами-буфами й так звані єпископські рукави, що прикрашають біле вбрання. Крім того, у нових колекціях багато брендів зробили рукави функціональною та практичною деталлю. Тож, якщо вам набридли об’ємні буфи, ви можете легко їх зняти, залишаючись в елегантній весільній сукні. Наші фаворити представлені в колекціях: Vera Wang, Monique Lhuillier та Halfpenny London.

Halfpenny London Bridal
Monique Lhuillier Bridal
Vera Wang Bridal
Чорні деталі

Нині сучасні весільні сукні можуть бути виготовлені не тільки в білих і молочних відтінках, а й у пастельних відтінках блакитного, рожевого чи жовтого. Крім того, дизайнери не бояться використовувати чорний колір як маленькі деталі у весільних колекціях. Від чорних бантів до квітчастих аплікацій з оніксу та вишуканих шовкових стрічок — тонкі штрихи чорного додають сучасного прочитання весільним вбранням цього сезону.

Vera Wang Bridal
Galia Lahav Bridal
Scorcesa Bridal
Рюші

У весільному сезоні 2022 року дизайнери запропонували безліч способів носити рюші в знаменний день: від рясних шарів пінистого тюлю з воланами на викотах і подолах до каскадних скульптурних шовкових ярусів. Так, в Anne Barge Bridal ви побачите силуетну сукню-бюстьє з елегантними воланами, в Amsale Bridal — образ з пишною спідницею з ніжного тюлю, а в Pronovias by Vera Wang — шовкову білу сукню з каскадом вишуканих рюшів.

Anne Barge Bridal
Amsale Bridal
Pronovias by Vera Wang
Нові шлейфи

Цієї осені дизайнери переосмислили весільні шлейфи та пропонують сучасним нареченим вибирати замість убрань з довгими спідницями, що переходять у багатометрові шлейфи, лаконічніше прочитання. Тепер весільні сукні оздоблені шлейфами, що починаються від лінії лопаток — від мереживної деталі Lihi Hod Bridal до гладких атласних варіантів Remova Keveza Bridal і Nadia Nanjarrez Studio Bridal.

Lihi Hod Bridal
Remova Keveza Bridal
Nadia Nanjarrez Studio Bridal
Вікторіанський стиль

Рік тому племінниця принцеси Діани, Леді Кітті Спенсер, вийшла заміж у мереживній весільній сукні з високою горловиною, пишними плечима та витонченими ґудзиками спереду. Образ у вікторіанському стилі створив італійський бренд Dolce & Gabbana. Тепер тренд плавно перейшов до колекції осінь-зима 2022/2023. Український бренд WONA Concept представив свою версію весільної сукні із сяйливими деталями, натхнену вікторіанською епохою. Rivini by Rita Vinieris Bridal показали сукню з мереживним верхом і пишною атласною спідницею, а Monique Lhuillier Bliss Bridal розшили образ з високою горловиною білими квітами.

Rivini by Rita Vinieris Bridal
WONA Concept
Monique Lhuillier Bliss Bridal
Квітчасті аплікації

Традиційно квіти є основою весільної моди, а в новому сезоні осінь-зима 2022/2023 вони набули тривимірного прочитання. Об’ємні флористичні аплікації майже оживають на весільних сукнях. Viktor&Rolf Bridal прикрасили спину ніжними квітами, Oscar de la Renta Bridal представили романтичне міні з великими бутонами, а на сукні Lela Rose Bridal розцвіли білі флокси.

Viktor & Rolf Bridal
Oscar de la Renta Bridal
Lela Rose Bridal
Квадратне декольте

Після виходу популярного серіалу "Бріджертони", стиль епохи Регентства почав з’являтися у весільних колекціях. Квадратні декольте як головний стилістичний елемент цієї епохи прикрасили мінімалістичні білі сукні. Поєднання простих елегантних силуетів, однотонних тканин і квадратного викоту, що відсилає до фільмів за мотивами романів Джейн Остін, — модне позачасове рішення для наречених.

Anne Barge Bridal
Kaviar Gauche Bridal
Halfpenny London Bridal
Бальні сукні без бретельок

Викот у формі серця без бретельок та пишні спідниці — класичне прочитання весільної моди, що завжди буде актуальним. Сукні в стилі принцес з об’ємними спідницями вибирали свого часу Вікторія Бекхем, Кріссі Тейген, Сара Мішель Геллар і багато інших знаменитостей. У новому сезоні пропонуємо шукати натхнення в колекціях Elie Saab Bridal, Monique Lhuillier Bridal та Viktor & Rolf Bridal.

Elie Saab Bridal
Monique Lhuillier Bridal
Viktor & Rolf Bridal

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.