До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі білі сукні в колекціях весна-літо 2021

Завершилися Тижні моди в Парижі, Мілані, Лондоні і Нью-Йорку сезону весна-літо 2021. Раніше ми розповідали про найкраще взуття та сумки у весняно-літніх колекціях брендів, а тепер настала черга розглянути головні білі сукні, які підійдуть і в якості весільного образу.

Bevza

Очевидно, що не кожна наречена в день свого весілля хоче пурхати в класичній пишній сукні або королівській "рибці" з довгим шлейфом. Більшість наречених надають перевагу сукням А-силуету або елегантним шовковим slip-dress, які можна буде надягти і після урочистості. Дизайнери прислухаються до вимог своїх клієнток, і тому в колекціях весна-літо 2021 з'явилися практичні, романтичні і жіночні білі сукні для наречених. Так, Bevza продемонструвала кілька весільних образів, що запам’ятовуються, — лаконічну шовкову сукню з декором на талії і провокаційне вбрання з ліфом-бра і спідницею в грецькому стилі, Giambattista Valli показали мереживні сукні з оборками, Carolina Herrera — монохромну і стриману міні-сукню, Khaite — силуетне вбрання з квадратним вирізом, а Philosophy di Lorenzo Serafini — багатоярусну тюлеву сукню-хмару. Vogue.ua зібрав найкращі білі сукні в колекціях весна-літо 2021.

Реклама

<b>белые платья ss21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.