До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

31 весільний образ у колекціях осінь-зима 2021/2022

Більш як рік ми з вами не були на весіллях, коли танцмайданчик переповнений, сотня гостей не перестає вітати молодят, а масштаб свята можна оцінити тільки коротким WOW. З початку пандемії формат весіль кардинально змінився — гучні гуляння замінили камерні церемонії просто неба в колі найближчих родичів і друзів. Змінилися наші вподобання й у виборі весільного вбрання.

Khaite

Дівчата змінили криноліни та шлейфи на повсякденні й навіть експериментальні образи, що відповідають їхнім новим планам. Ця тенденція пришвидшила зростання попиту на мінімалізм, який зародився ще задовго до пандемії. Сучасні наречені дедалі менше й менше переймаються традиціями й доречністю, натомість шукають вечірні сукні, комбінезони та мінісукні, які уособлюють їхній стиль і дають змогу танцювати, їсти й обійматися з друзями всю ніч. У наші дні майже не має значення, придбали вони їх у весільному бутику чи на сайті улюбленого дизайнера.

Реклама
Giambattista Valli

Навесні 2022 року в Нью-Йорку відбудеться віртуальний весільний сезон, що запропонує найактуальніші вінчальні образи наступного року. Однак нареченим, які планують весілля цього літа або восени 2021 року, можливо, слушно придивитися до білих суконь і брючних костюмів, представлених у подіумних колекціях брендів осінь-зима 2021/2022. Багато які дизайнери запропонували білі образи, що пасуватимуть нареченим, — від Khaite до Dries Van Noten. Деякі з них були зшиті зі щільної бавовни, наприклад, сарафани Christian Dior з прорізами, ідеальні для церемоній просто неба в теплому кліматі, а інші були подібні до будуарних суконь-комбінацій, серед яких на особливу ​​увагу заслуговує вбрання Fendi з рідкого шовку й плісована сукня Chloé від Ґабріели Герст. Простота не завжди є головною метою. Модна наречена знайде чимало сміливих образів: сукня з ніжного тюлю Ashish, усипана райдужними блискітками, напівпрозорий образ Valentino з квітчастою вишивкою або екстремальне міні Giambattista Valli. Vogue.ua зібрав найкращі весільні образи сезону осінь-зима 2021/2022.

<b>wedding fall-winter 2021/2022</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.