До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе, що треба знати про весільний образ Міранди Керр

Топмодель Міранда Керр вийшла заміж за засновника Snapchat Евана Шпігеля. І хоча весілля відбулося ще в травні — на задньому подвір’ї їхнього будинку в престижному районі Лос-Анджелеса в Брентвуді, де були присутні всього 50 гостей, — весільної сукні Керр не бачили ані в пресі, ані в соцмережах. Сьогодні, у день народження австралійської моделі, Vogue.ua вирішив розкрити всі секрети весільного образу Міранди Керр.

Еван Шпігель та Міранда Керр

Міранда Керр ішла до вінця в класичній весільній сукні з довгими рукавами Christian Dior Haute Couture авторства Марії Грації К’юрі та перламутровому вінку Stephen Jones. А розкішну у своїй простоті сукню завершав букет конвалій, який додатково підкреслював відчуття невинності й чистоти. В ексклюзивному відео, знятому Vogue US, Керр розповідає, що джерелом натхнення для її сукні став весільний образ Грейс Келлі і його позачасовий стиль. Для того, щоби створити це розкішне вбрання, знадобилося всього два примірювання.

Марія Грація К’юрі та Міранда Керр
Еван Шпігель та Міранда Керр

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.