До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 років по тому: історія кохання Бреда Пітта і Дженніфер Еністон

29 липня минуло 23 роки від дня весілля Бреда Пітта і Дженніфер Еністон. Попри те що ця церемонія була однією з найрозкішніших на той час, світлин майже не лишилося. У мережу потрапив лише єдиний кадр, на якому актори зображені по пояс. Згадуємо історію їхнього кохання і роздивляємося найкращі спільні виходи у світ.

Дженнифер Энистон и Брэд ПиттДженніфер Эністон і Бред Пітт

Дженніфер Еністон і Бред Пітт познайомилися в середині 1990-х років, проте обидвоє перебували тоді у стосунках і всерйоз одне одним не зацікавилися. Першим своїм побаченням вони завдячують агентам, але сталося це вже в 1998-му. Крок за кроком стосунки пари почали розвиватися, а через рік Дженніфер і Бред офіційно про них оголосили. Сталося це на церемонії "Еммі", куди закохані прийшли вже не приховуючи, що вони пара. За кілька місяців вони повідомили про заручини.

Дженніфер Эністон і Бред Пітт на церемонії "Еммі"

Про їхнє весілля говорив увесь світ, але світлин з урочистостей практично не залишилося. Відомо, що свято відгуляли в Малібу, а його бюджет оцінюється приблизно в 1 мільйон доларів: на той час це була дійсно величезна сума. Розповідають, що локація була прикрашена 50 000 квітів, а феєрверк обійшовся парі в 20 000. Запрошені гості потім розповідали, що попри такий масштаб, церемонія вийшла легкою і душевною. Наприклад, весільні обітниці Еністон і Пітт давали жартівливі. Так, зірка "Друзів" пообіцяла завжди готувати улюблений банановий коктейль Пітта, а актор пообіцяв знайти баланс на термостаті. Після весілля молодята відбули на Сейшели насолоджуватися своїм медовим місяцем.

Свадьба Дженнифер Энистон и Брэда ПиттаДженніфер Эністон і Бред Пітт

Потім упродовж п'яти років шанувальники насолоджувалися їхніми спільними виходами на червоні доріжки, під час яких Пітт і Еністон нерідко одягалися в одному стилі. Громадськість увесь час очікувала нових подробиць їхнього життя, розпитуючи подружжя в інтерв'ю про поповнення родини, про ремонт їхнього будинку і плани на майбутнє. Так, у 2004-му, після закінчення серіалу "Друзі", актриса розповідала, що загалом уже готова до дітей і певного сповільнення в кар'єрному русі, але через кілька місяців ситуація в їхньому житті кардинально змінюється. На зйомках шпигунської драми "Місіс і містер Сміт " у Бреда Пітта зав'язуються стосунки з Анджеліною Джолі. Офіційна дата розлучення пари — 7 січня 2005 року. Тоді вони заявили, що розлучаються друзями, зберігаючи взаємну повагу і любов.

Дженніфер Еністон і Бред Пітт

Через 15 років шанувальники Бреда і Дженніфер досі плекають надію, що вони знову будуть разом, особливо після того, як актор зізнався в 2016-му році, що розлучення з Дженніфер було однією з найбільших помилок у його житті. Зараз Пітт і Еністон дружать, а ми згадуємо їхні емоційні фото.

<b>PittAniston</b>
Совместные фотографии Дженнифер Энистон и Брэда Питта

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.