До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших весільних брендів з Хмельницького

За останні п’ять років сфера весільної моди неабияк зросла в Україні. Щоб придбати актуальну весільну сукню, нині нареченій не обов’язково шукати її серед європейських або американських марок, досить лишень придивитися до локальних брендів, зосереджених у західній частині країни. Крім того, українські весільні бренди мають низку переваг, порівнюючи з міжнародними виробниками: вони доступніші за вартістю, мають широкий вибір суконь на будь-який смак, а також пропонують найвищу якість пошиття і матеріалів, відповідаючи останнім трендам весільної моди. Vogue.ua вирішив познайомити вас із п’ятьма наймоднішими весільними брендами, що походять з Хмельницького, де ви обов’язково знайдете сукню своєї мрії.

Armonia Bridal
Anna Sposa

Anna Sposa Group — український Дім весільної моди, що об’єднав чотири бренди, відомі на світовому рівні: Anna Sposa, La Petra, Allegresse, Brillanta. У доробку компанії понад 30 колекцій, кожна з яких має свій унікальний і неповторний стиль. У листопаді компанія випустила нову колекцію весільних суконь L'élégance 2022 від бренду Anna Sposa. Натхнена силою жіночої краси та елегантності колекція демонструє сміливі рішення: спокусливі напівпрозорі силуети, ефектні вирізи, розсипи ніжних намистин і нескінченно довгі шлейфи, декоровані мереживом. Як завжди в кожній сукні — ідеальний фірмовий крій і сучасний дизайн.

Реклама

<b>Anna Sposa</b>

Armonia Bridal

Весільні сукні українського бренду Armonia — це історія про красу й легкість, елегантність і ніжність, жіночність і гламур. Назва бренду віддзеркалює суть кожної колекції, а саме гармонію тканин і декору, якості й цінностей, а також поєднання класичних весільних канонів і авторських ідей. Для пошиття суконь бренд використовує унікальні технологічні шаблони, якісні тканини від провідних виробників та елітну фурнітуру. В Armonia Bridal кожна наречена зможе знайти свою весільну сукню мрії — від легких і романтичних образів з невагомими рукавами до пишних суконь в королівській естетиці.

<b>armonia bridal</b>

Nataly Styran

Український бренд Natali Styran з’явився на ринку весільної моди понад 20 років тому. За цей час з локальної домашньої майстерні марка виросла у велике виробництво з командою професіоналів і сучасним поглядом на дизайн. Цього сезону у весільній колекції Natali Styran ви можете побачити пишні сукні принцес і вишукані образи по фігурі, розшиті розкішним декором у вигляді бісеру, кристалів, пір’я та мережива. Шанувальниці мінімалізму також знайдуть вбрання собі до смаку, наприклад, лаконічну білу сукню з довгими рукавами і V-подібним викотом.

<b>Nataly Styran</b>

Pollardi Fashion Group

Pollardi Fashion Group — найбільша торгова марка в Україні і найбільша компанія в Європі з пошиття весільних суконь, історія якої почалася 2012 року. Нині в портфелі компанії чотири концептуальні весільні бренди, серед яких на окрему увагу заслуговує українська марка Ida Torez, у колекціях якої пристрасть і чуттєвість, ніжність та елегантність виходять на перший план. У новій колекції Six Senses дизайнерка запропонувала весільні сукні для сміливих і впевнених у собі наречених. Щоб досягти балансу між невинністю і провокацією, дизайнерка використовувала напівпрозорі тканини, невагомі силуети, делікатне мереживо, відверті вирізи і блиск глітеру, що створює відчуття чарів.

<b>pollardi fashion group</b>

Victoria Soprano

Міжнародна компанія з виробництва весільних суконь Victoria Soprano Group вже давно здобула визнання серед багатьох європейських країн. Частиною цього модного Дому є український бренд Katherine Joyce, який особливо подобається сучасним нареченим. Дизайнерка цього бренду робить ставку на поєднання різних стилів і фактур. Так легкість шовку грає на контрасті з важким мереживом, декорованим ручною вишивкою з кришталю, бісеру й каменів. У весільній лінійці Katherine Joyce Eccentric Love 2022 є весільні сукні в стилі бохо, вільні образи А-силуету з квітчастими аплікаціями, невагомі сукні для весілля на березі моря, а також вбрання, у якому кожна наречена почуватиметься справжньою принцесою.

<b>Victoria Soprano</b>

Всі весільні бренди з нашого матеріалу ви можете знайти на офіційному сайті kupuikhmelnytske.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.