До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: яскравий помаранчевий — гіт сезону

Знаменитості, фешн-інфлюенсери та гості модних столиць, що потрапили в об’єктиви фотокамер під час Тижнів чоловічої моди сезону осінь-зима 2022-2023, не втрималися від яскравих відтінків. Один, зокрема, виявився найпопулярнішим за інші — яскравий помаранчевий. Завдяки своїм сонячним відблискам, він нині міститься на вершині списку флагманських кольорів цього сезону.

Помаранчевий можна носити по-різному: одягнувшись в універсальний total look, підвладний найсміливішим модникам, точково, віддаючи перевагу одному елементу гардероба, наприклад, штанам або куртці, і як аксесуар. Vogue.ua зібрав найяскравіші чоловічі образи останнього Тижня моди.

Реклама
Total look

Робота в одному кольорі в межах одного образу дає змогу грати усіма його відтінками, а також різноманітністю фактур. Цього сезону для orange total look чоловіки вибирали стьобані костюми в дусі aprces-ski, доповнені об’ємними головними уборами й мінісумкою, і мідіпальта з плісованим костюмом і вічно модною шапкою-біні.

Верхній одяг

Об’ємні пуховики або вкорочені хутряні жакети — цього сезону верхній одяг також забарвився в яскравий помаранчевий. Поєднувати такий одяг найкраще з базовим низом: штанами з бавовни чи шкіри чорного, сірого та бежевого кольорів.

Штани

Класичні костюмні штани яскравого помаранчевого відтінку найефектніший вигляд матимуть з темним верхом. У хід підуть джемпери, светри й поло синіх і чорних відтінків. Не менш яскравим варіантом стануть замшеві штани: таку модель найкраще поєднувати зі шкірою.

Аксесуари

Помаранчеві аксесуари, як-от шарф, головний убір, сумки або взуття, допоможуть правильно розставити потрібні акценти.

Vogue.ua зібрав вісім речей помаранчевого кольору, які варто додати до власного гардероба просто зараз.

Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.