До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 3 ідеї, як носити штани карго

Спершу призначені для військових, штани карго швидко полонили світ чоловічої моди — їхня функціональність і практичність грає модникам на руку й дає змогу не замислюватися над химерною стилізацією: до бавовняних штанів з великими накладними кишенями згодяться і стьобані бомбери, і вільні сорочки, і светри, і прості однотонні кеди. Vogue.ua зібрав найкращі чоловічі образи і з’ясував, як найефектніше носити штани карго цього сезону.

Надихнутися на стилізацію штанів карго допоможуть виходи streetstyle-зірок. Ідеальною партією для них стане денім — джинсові куртки, бомбери й жилети врівноважать спортивний характер штанів і додадуть образу правильного настрою. Доповнити вбрання радимо лоферами або лаковими дербі. Ще одним ненудним поєднанням стане дует карго й одягу в стилі мілітарі — тут у хід підуть футболки з характерним принтом і жилети з об’ємними кишенями. Аксесуари ж зможуть лаконічно завершити образ: великі ланцюжки, браслети й кафи рекомендуємо комбінувати зі спортивними хайтопами.

Реклама

Головна ставка сезону — на кольорах і відтінках, тому не варто обмежуватися тільки базовою парою чорного кольору. Лілові або смарагдові карго — найкраще рішення цього літа, адже попри своє зобов’язальне забарвлення, вони все так само залишаються практичними й функціональними елементами чоловічого гардероба. Найкращим спільником таких барвистих штанів стане трикотаж: кардигани й пуловери, підібрані в тон, не залишать нікого байдужими.

Vogue.ua зібрав шість найкращих пар штанів карго для ненудних літніх образів.

<b>cargo</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.