До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: чоловічі головні убори сезону

Правильно підібрані аксесуари — потужний інструмент створення суцільного лаконічного образу. Одним з них з повним правом вважають головні убори, які відкривають широке поле для самовираження. Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-зірок під час минулих Тижнів моди.

Капелюх

Немає нічого актуальнішого за вже класичний фетровий капелюх-федору із середніми завширшки крисами. Такі капелюхи універсальні — вони добре пасують і до вже класичного двобортного піджака, і до casual-образу. Для спекотних літніх днів дизайнери радять вибирати солом’яні капелюхи: boater або трилбі стануть лаконічним доповненням до білої сорочки oversize або лляного піджака.

Реклама

Бейсболка

Цей головний спортивний атрибут отримав свою назву від однойменної американської гри. Бейсболка, як і раніше, впевнено тримається на плаву й не виходить з моди ось уже багато років. Однотонні й стримані, вони легко пасуватимуть до будь-якого образу, не тільки спортивного.

Берет і кепка

Чоловічі берети з кожним сезоном стають дедалі популярнішими й бажаними аксесуарами. Вони допомагають створити й тонко передати образ романтичного творця-шукача. Водночас кепка, родичка бейсболки, стане головною супутницею образу зухвалого авантюриста.

Панама

З нелюбого головного убору дитинства панама, або bucker hat, перетворилася на головний must-have в галузі аксесуарів і міцно осіла в гардеробах затятих модників і модниць. Панами, як штани-чиноси й бомбери, зробили зоряний камбек минулого сезону й, судячи з яскравих streetstyle-виходів, будуть з нами ще якийсь час. Це не тільки про пляжний або дачний відпочинок, а й про особливу супутницю міських образів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.