До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Spring is here: квітчастий принт у чоловічих колекціях сезону весна-літо 2021

Квітчасті мотиви вже давно посіли своє місце в чоловічій моді. Від сезону до сезону вони залишаються на піку й невпинно засвідчують свою універсальність і можливість застосування на практиці. Цієї весни та влітку в гру знову вступають флористичні принти: від акварельних і немов намальованих ручкою, до мальовничих, що ніби зійшли з полотен майстрів-художників. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими образами з квітастими візерунками в чоловічих колекціях сезону весна-літо 2021.

Alexander McQueen
Officine Generale

Чорно-білі, немов несміливий шкіц на папері, — такі квітчасті візерунки прикрасили колекції Officine Generale і Alexander McQueen. Особливо ефектний вигляд такий принт матиме в майстерному облямуванні total white, а найкращим ансамблем до нього слугуватимуть однотонні бавовняні штани або приталена сорочка. Додати образу елегантності допоможуть прикраси — у новому сезоні гендерні стереотипи стираються ще більше, тому за модним натхненням радимо звернутися до великих сережок з важкими каменями, як в Alexander McQueen. Яскравою протилежністю стануть великі квіти, ніби намальовані аквареллю — такі варіанти можна побачити в Botter і Casablanca. Об’ємні сорочки бренди пропонують римувати зі строгими штанами з лампасами або стрілками. Урочистий образ рекомендуємо шукати в колекції Y/Project — чорний костюм-трійка, прикрашений червоними чи то маками, то чи півоніями, не залишить нікого байдужим.

Реклама
Botter
Y/Project
Casablanca

Зіграти в романтичного юнака з минулого століття пропонує Кім Джонс — у чоловічій колекції Dior Men можна знайти образ, насичений мрійливою ​​аурою перших днів весни. Барвистим доповненням до віскозної сорочки, створеної в колаборації з ганським художником Амоако Боафо, буде яскравий флуорисцентний берет. Не менш мальовничу модель, якою відкрили показ бренду, пропонують Etro: на сорочці світ флори зустрівся зі світом фауни, що робить її ще ошатнішою. Зібрати total floral look за прикладом Undercover стане, мабуть, найкращим рішенням цієї весни — щоб дух нових починань і відкриттів точно вас не покинув.

Dior Men
Etro
Undercover

Vogue.ua зібрав 10 найкращих елементів гардероба з флористичним принтом для сміливих і яскравих весняних образів.

<b>man floral print products</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.