До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: Девід Бекхем, екс-футболіст і бізнесмен

Можливо, саме футбольні навички вищого рівня вперше привернули увагу до Девіда Бекхема, але з тих пір, як 1996 року він дебютував у складі збірної Англії, спортсмен прославився багато чим: модель і дизайнер, ікона стилю, половина найбільш прославленої power couple Британії разом зі своєю дружиною Вікторією, всесвітній серцеїд і зразковий батько. 2 травня Девіду Бекхему виповнюється 44 роки, на честь чого Vogue UA розповідає, як повторити образи одного з найстильніших чоловіків планети.

Девід Бекхем для квітневого номера журналу GQ, 2016 рік

Сказати, що Девід Бекхем добре одягається – те ж саме, що заявити, що трава зелена – це просто факт. Колишній футболіст добре відомий неймовірною здатністю мати зібраний вигляд кожного разу, коли він з'являється на людях: чи то на Вімблдоні у дуже витончених костюмах, чи в LAX, коли у нього в одній руці валіза, а в іншій – донька Гарпер, Бекхем все одно матиме свіжий вигляд навіть у найпростіших образах.

Реклама

Що хорошого в Бекхема, так це те, що він – один з небагатьох, хто не боїться експериментувати зі своєю зовнішністю, і при цьому рідко користується послугами стиліста. Насправді, Девід вигадує великі тенденції моди і грумінгу, так випереджає індустрію. Проте, він більше відомий не як трендсеттер, а як абсолютний володар суворого костюма. Чи то двійка, чи трійка, його костюми завжди чистого крою та витончених відтінків.

Як правило, Бекхема можна побачити в темно-синьому, і трохи рідше в чорному ансамблі. Але якщо він вирішує вибрати костюм іншого забарвлення, робить це не менш вправно. Наприклад, одні з найгостріших образів футболіста – у вбраннях у клітинку "Принц Уельський" або бежевих відтінків.

Коли справа стосується простого одягу, відразу помітно, що Бекхем воліє один колір – чорний. Він своєрідний король total black-образів, і, здається, що в його гардеробі є все цього кольору: від футболки і джинсів до вовняного пальта і шкірянки. Часто такі образи футболіст доповнює темно-коричневими аксесуарами і взуттям – одвічне класичне поєднання.

Стиль одягу Девіда Бекхема зосереджений на чистих посадках і універсальних кольорах. Повсякденний одяг – це те, що не повинне мати надмірний вигляд, і секрет Бекхема в тому, що він вибирає класичний і базовий одяг. Найчастіше Девід робить верхній одяг центральним елементом, при цьому все одно зберігає простоту і невимушеність образу. Так, його часто можна зустріти в класичному пальті чорного або бежевого відтінку, шкіряній куртці або бомбері.

Сорочки з ідельною посадкою також надають розкішності його зовнішньому вигляду. Він часто одягає їх на прості білі футболки, розбавляє образ аксесуарами. Бекхем віддає перевагу завуженим чорним джинсам або штанам, а як взуття найчастіше вибирає челсі або білі кеди.

Бекхем – не гіпстер, але йому подобається прикрашати свій повсякденний образ аксесуарами. Кепка і браслети з бісеру – два фаворити в парі з червоною сорочкою в клітинку і шкіряною сумкою. Але, як відомо, диявол у деталях – саме закочені рукави, недбало заправлена футболка або напіврозщіпнута сорочка, на перший погляд непримітні і повсякденні речі, додають образам Бекхема виняткового шарму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.